אוכל
אוכל טוב

לקינו בתסמונת סטוקהולם: תכירו את קונדיטוריית פיקה

הקונדיטוריות אצלנו מתחלקות ל-2: קונדיטוריה שכונתית עם בורקסים ורוגלך או קונדיטוריות צרפתיות מפונפנות עם קרואסונים ואקלרים. פיקה, הקונדיטוריה התל אביבית החדשה, מביאה לארץ מאפים שוודים בטעמים שעוד לא הכרנו, ועושה לנו הרבה שמח בבטן

גיל גוטקין | אוכל טוב | פורסם 22/05/18 11:07 
מאפה הל פיקה (צילום: ג'רמי יפה, אוכל טוב)
צילום: ג'רמי יפה, אוכל טוב