מה קורה?

רשת BASARELA מתרחבת לרשת ארצית
רשת הקצביות ומסעדות הסטייק האוס BASARELA מתרחבת לפריסה ארצית ופותחת בימים אלה סניף רביעי בקניון 'OSHI LAND' החדש בכפר סבא. בשנתיים הקרובות צפויה הרשת לפתוח סניפים נוספים בבאר שבע ובמודיעין. BASARELA, בבעלות המסעדנים שי אראל ואלירן אלקיים, הוקמה בשנת 2005 ומונה שלושה סניפים בצפון הארץ ואטליז בוטיק בקריית חיים. כעת, מגיעה הרשת לראשונה אל אזור מרכז הארץ. גודלו של הסניף החדש משתרע על כ-250 מ"ר הכוללים 70 מקומות ישיבה. בנוסף, תמצאו שם חדר פרטי מפואר המתאים לאירוח של עד 20 סועדים, בו יוצע תפריט מיוחד בהתאמה אישית. בתפריט המסעדות ניתן למצוא נתחי הבשר כמו פורטר האוס, פריים ריב, ניו יורק סטייק, וכמובן את הנתחים המוכרים יותר כדוגמת אנטרקוט, מדליוני פילה, סינטה, המבורגר קצבים ועוד. בשונה מהסניפים בצפון הארץ, סניף כפר סבא מתאפיין בעיצוב ניו יורקי עליו אחראי האדריכל מיקי הייבלום.

BASARELA. סניף חיפה: פלימן 8, קניון קסטרא, חיפה 04-8503535 // סניף קריית חיים: אח"י אילת 61, קריית חיים 04-8400757 // סניף כרמיאל: מתחם חוצות כרמיאל 04-6656669 // בשרלה קצבים: אח"י אילת 32, קריית חיים 04-8444887.

מסעדת קרן המיתולוגית תחזור לשבוע אחד בלבד, תל אביב
13 שנים אחרי שכיבה את האור בפעם האחרונה במסעדת קרן, פותח השף חיים כהן פופ-אפ של המסעדה המיתולוגית במסעדת יפו-תל אביב. על השולחנות יפרשו שוב מפות לבנות, והמנות שהיו לאבני דרך בעולם הקולינריה המקומי יוגשו פעם נוספת. מסעדת קרן פעלה במשך 18 שנים, בין 1985 ל-2003, והגישה תפריט גורמה של אוכל ביתי ומקומי בשילוב טכניקות אירופאיות. החודש, למשך ארבעה ימים בלבד, בין ה-15 ל-18 לאוגוסט, תוכלו לשוב ולחוות את הטעמים והזכרונות. בין המנות שיחזרו: בורקס סרטנים, טרין כבד אווז, אוכף טלה צלוי, שרימפס של הים התיכון עם רביולי תפוחי אדמה ומניפה של פילה בקר וכבד אווז. 

מסעדת יפו-תל אביב. יגאל אלון 98, תל אביב. 03-6249249

שפים יהודים, מוסלמים ונוצרים מבשלים יחד בשרונה מרקט, תל אביב
ישראל אהרוני, אייל לביא, יוסף (זוזו) חנא, איילת לטוביץ', איברהים אבו סיר ונביל אחו, הם רק חלק מהשפים שיובילו את "מטבחנא", פרויקט ראשון מסוגו בשרונה מרקט ששם לו למטרה להעביר מסר של קיום משותף דרך הקולינריה. השפים יבשלו יחדיו מדי יום במסעדת פופ-אפ ייחודית שתוקם לראשונה במתחם שרונה מרקט לרגל הפרויקט, בין התאריכים 7-14 באוגוסט, ובין השעות 12:00-20:00, בשיתוף פעולה עם עמותת "שפים למען השלום". הנה חלק מהמנות שתוכלו לפגוש בפרויקט המיוחד: שישליק טלה על שיפוד, סיאדייה פירות ים, מסבחת אל דראוויש, כנאפה ממולא ועוד.

מטבחנא. קלמן מגן 3, שרונה מרקט, תל אביב. 03-6242424

>> בואו לבקר אותנו בעמוד הפייסבוק של אוכל טוב

אין תמונה
ערב פליאו במרינדו. כן, יהיה גם המבורגר

משתה סובייטי במטבחצר, מושב גינתון
השפים יוגב ירוס ואייל סניור השיקו לפני כחודש את מטבחצר - מסעדת כפר המציעה ליין ארוחות קונספטואליות הפתוחות לקהל הרחב. הפעם, יתמקדו צמד השפים בנפלאות המטבח הסובייטי, עם משתה מיוחד שייערך בין ה-18 ל-28 לאוגוסט. מחיר המשתה יהיה 280 שקלים לאדם וכולל אלכוהול ושתייה קרה. בין המנות במשתה: בורשט, בליני קוויאר, פלמידה מעושנת בפחם עם בצל כבוש ושמנת חמוצה, לשון כבושה וקוסטיצה. את כל הערב תלווה וודקת הפרימיום של רוסקי סטנדרט.

לפרטים

יריד אמנות, אוכל ויין בבית שאן
יריד הסקיתומרקט המסורתי בבית שאן יתקיים זו השנה החמישית ברציפות, ויארח מגוון דוכני אוכל אותנטי, יצירות של אומנים מקומיים, יין ובירות בוטיק, מתחם הפעלות לילדים ומתחם הופעות וקניות. האירוע יתקיים במבנה הסראיה - בית אבן עתיק עם רחבה פנימית רחבת ידיים, מדי יום חמישי בערב במשך כל חודש אוגוסט בשעות 19:00-23:00. הכניסה חינם.

לפרטים

ערב פליאו במרינדו תל אביב
מרינדו אחד העם בתל אביב יארח ב-18 לאוגוסט (20:00 בדיוק) אניני טעם וחובבי בשר ויין, לערב פליאו בשרי במיוחד, יחד עם הרצאתה של איילת ניר - מה חדש בפליאו? מחיר הארוחה וההרצאה הוא 189 שקלים לאדם וכולל גם יין. בין המנות שיוגשו באותו הערב תמצאו טרטר שייטל צלפים, מחבת בשרים לוהטת וסלט פירות קיצי.

להזמנות: 03-5602565

פיצה פרסקה
פיצה פרסקה וטאבון חדש | צילום: דניאל לילה, אוכל טוב

ערב מוזיקלי בדניאלה ביסטרו בשכונה, תל אביב
ערבי הג'אז בדניאלה ביסטרו בשכונה ממשיכים, והערב (10.8) יתארחו במקום "טריו בוגלו" (רוני צור וחברים) שיארחו את הזמרת סוניה ג'ייקובס במופע בלוז, ג'אז ושירי נשמה. הכניסה חופשית.

לפרטים: 03-7575477

עוד באוכל טוב:

בישולים מארח את השף פטיסייר סבסטיאן לנגלה, תל אביב
מגמת האפייה ללא גלוטן תופסת תאוצה, ובית הספר בישולים מביא לישראל את השף פטיסייר, סבסטיאן לנגלה, שמוביל את המגמה הזו בתחום הפטיסרי בפריז. בתחילת חודש ספטמבר יארח בית הספר את לנגלה לשתי סדנאות לראשונה בישראל.

לפרטים

סדרת ארוחות על טהרת הגליל, שיתוף פעולה של משק צוריאל ו-EatWith
מיטב השפים של EatWith יפתחו את בתיהם ויארחו ארבע ארוחות אינטימיות על טהרת חומרי הגלם הגליליים במהלך כל חודש אוגוסט. בין המנות הגליליות אשר יוצעו במסגרת הארוחות: סשימי טונה אדומה, דג ושושברק, סלט גרגירי נחלים ועוד. כל המנות ייצאו תחת ידיהם של השפים מרב דוידסון, רועיקי פייגלין, גבריאל פליישמן וחברות "הבנות" . 

לפרטים והזמנות

יאניביצ'י חוגגת שנתיים עם שף עומאר עלוואן, בוסתן הגליל
ביסטרו השף יחגוג ביום רביעי ה-17.8 יום הולדת שנתיים להיווסדו בארוחת ערב מיוחדת. שף המסעדה, עידן רקיר, יארח במטבחו את השף עומאר עלוואן ממסעדת עלה גפן. השניים יבשלו בצוותא תפריט ספיישל שיכלול מנות כמו: סברס בלאדי, פילה דג ים, שישבארק, מהלביה ועוד. מחיר הארוחה הוא 199 שקלים לאדם וכולל גם את קוקטייל הבית.

יאניביצ'י, בוסתן הגליל. 04-8222122 

חדש, חדש, חדש

טאבון חדש בפיצה פרסקה, קיבוץ מסדה
הפיצרייה הצפונית חנכה טאבון חדש שנבנה על ידי "סטפאנו פררה", דור שלישי למשפחת בוני טאבונים נפוליטנים. לצד הטאבון החדש, מתחדשים החברים מקיבוץ מסדה גם בשלל פיצות חדשות (כל הפיצות במקום הן מבצק מחמצת) כמו מרינרה - רוטב עגבניות איטלקיות, שום טרי, אורגנו, בזיליקום, שמן זית, ומלח ים (46 ש"ח); ביאנקה – מוצרלה טריה, פרמג'אנו רג'יאנו, עגבניות שרי, זיתי קלמטה, בלסמי, בזיליקום, שמן זית, מלח ים. (55 ש"ח); הפיצה של דור (ארבע גבינות) - מוצרלה טרייה, ריקוטה, גורגונזולה, פקורינו רומנו, עלי רוקט טריים, בזיליקום, שמן זית, מלח ים (62 ש"ח) ועוד. 

פיצה פרסקה. קיבוץ מסדה, עמק הירדן. ראשון עד חמישי ושבת, 17:00 עד 23:00. 04-6657266

המבורגר תרשיחא
חדש בתרשיחא. המבורגר | צילום: אדם זיו, יחסי ציבור

שעות חדשות לדבוש קרליבך, תל אביב
סניף קרליבך של רשת השווארמה הוותיקה מצמצם את שעות הפעילות שלו, והחל מהחודש יפעל בימים ראשון עד חמישי מ-11:00 עד 23:30 בלבד. בשישי ובשבת הסניף סגור.

שווארמה דבוש. קרליבך 1, תל אביב. 052-533-2799

יהלומה בנמל מתחדשת בארוחות בוקר עשירות, תל אביב
יהלומה בנמל, שמגישה בשוק האיכרים שבנמל תל אביב אוכלממטבחן של השפיות יהלומה לוי ועינב ברמן, החלה להגיש ארוחות בוקר ופתחה את דוכן יהלומה לדרך לאוכל ושתייה טו גו. מאחורי ארוחת הבוקר הלבנטינית של יהלומה בנמל עומדת חכמת מטבחי יוון, מצרים, טורקיה וכמובן ישראל. ארוחת הבוקר הקלאסית שמוגשת בימי ב'-ה' בין השעות 9:00-12:00 תכיל ביצים  עם גבינה עיראקית, עגבניות מיובשות ובזיליקום; חביתת ירק עם מנגולד, בצל ירוק ופטרוזיליה, או ביצי עין עם צ'ילי, מרווה ויוגורט באפאלו – כל אלה לצד לחם הבית, סלט, פטה, לבנה ופאבה, טחינה, מרקחת פירות קיץ ומנות דגים (סלמון או סרדינים) וכן שתייה קלה או חמה (64 ₪).

יהלומה בנמל, שוק האיכרים בנמל תל אביב, האנגר 12. 03-7162757

תעשו שלום לארטבורגר, מעלות-תרשיחא
בית המבורגרים חדש בתרשיחא מציע המבורגר נהדר עם תוספות וסלט קצוץ טרי שנעשה ישירות מול הלקוח. 

ארטבוגר. מעלה המסגד 2, מעלות-תרשיחא. 04-9972929. לא כשר 

מיס קפלן עוברת דירה, תל אביב
מסעדת מיס קפלן הטבעונית, שנפתחה כמסעדת פופ-אפ לשלושה חודשים והייתה מתוכננת להיסגר בסוף מרץ 2016, המשיכה את פעילותה מעבר לתאריך המתוכנן עקב דרישת הקהל ותפעל במקומה הנוכחי (הקומה השנייה של הפיקניק בשרונה) עד 4.9. השותפים לפרויקט מחפשים בימים אלו את הלוקיישן הבא שיארח את חובבי המטבח הטבעוני.

דיל גיאורגי בטש וטשה, תל אביב
החמארה היפואית מציעה דיל לימים החמים ועד סוף אוגוסט (בנוסף לתפריט הרגיל) שכולל: קוקטייל או יין, מנה ראשונה לבחירה, עיקרית לבחירה ו-2 צ'ייסרים, במחיר של 129 שקלים לסועד.
 
טש וטשה. בית אשל 31, יפו. 03-6771373

טש וטשה
הדיל הגיאורגי בטש וטשה | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב

בית הקפה מייסון נסגר לפעילות, תל אביב
בית הקפה הקטן והאינטימי של עודד סיידא ודניאל גפן סיידא נסגר השבוע אחרי למעלה משלוש שנים. באחד הגלגולים הזכורים של מייסון, הצטרף לצוות יונתן רושפלד, שפתח במקום את מסעדת ארוחת ערב. אחרי תקרית הפוסט הוויראלי שהתלונן על המחירים במקום, נסגרה ארוחת ערב, והצמד לבית סיידא החזיר לפעילות את בית הקפה מייסון, שכאמור השבוע נסגר סופית.

הרברט סמואל ירושלים נפתחת להרצה
אחרי שהשבוע בישרנו לכם על המתרחש בקבוצת עדי'ס לייף סטייל אחרי הפרידה מיונתן רושפלד ובכלל, השבוע יצאו חברי הקבוצה לדרך עם הסניף החדש של הרברט סמואל בירושלים. התפריט במסעדה יהיה דומה בבסיסו לתפריט של הרברט סמואל הרצליה, אליו יצטרפו מנות חדשות שנוצרו לכבוד העלייה לירושלים, ומושפעות מהאופי הקולינרי של העיר, השווקים וההרים מסביב לה. השף שהופקד על התפריט הוא אורן ירושלמי, בוגר מסעדת סקאלה במלון מצודת דויד בירושלים. כרגע נפתח המקום להרצה ופועל בימים ראשון עד חמישי, בשעות הערב בלבד (18:30-23:00), ובהמשך תיפתח המסעדה גם לעסקיות צהריים.

הרברט סמואל, מלון הרברט סמואל, שמאי 25, ירושלים. 03-7289606

הרברט סמואל ירושלים
נפתחו להרצה. הרברט סמואל ירושלים | צילום: שירן כרמל, אוכל טוב

חנות ראשונה למאפיית קרסט, כפר סבא
מאפיית קרסט, המתמחה במוצרי מאפה המיוצרים בעבודת יד כמו לחמים, עוגות שמרים, מאפים ועוד, פתחה השבוע חנות ראשונה, אשר תפעל כרגע רק בימי חמישי ושישי. חנות המפעל ממוקמת בכפר סבא, סמוך למאפייה הוותיקה, ותאפשר לרכוש את מגוון מוצריה ישירות במקום.

קרסט. יוחנן הסנדלר 11, כפר סבא. חמישי 08:00-20:00, שישי 08:00-15:30. 09-8878226 

מארז חדש ומושחת של פיצה האט
רשת הפיצריות הבינלאומית והוותיקה משיקה מארז חדש בשם טריפל מיקס. המארז מונה שלושה מגשים נפרדים, ובתוכם תמצאו 2 פיצות משפחתיות, טבעות בצל, נגיסי תירס, מקלות שוקולד ושני רטבים לבחירה. מחיר המארז: 129.90. 

לפרטים

טריפל מיקס בפיצה האט
רק לבחור מה לאכול בפיצה האט | צילום: עידן זלינגר, אוכל טוב

רשת בתי קפה חדשה בירושלים
רשת בתי הקפה החדשה, &Coffe segafredo, פותחת סניף ראשון בקניון הדר בירושלים. הרשת משלבת בין דוכני אוכל מהיר ובריא, שייקים ומשקאות בריאות לבין יוגורטים, מאפים וקפה. בנוסף, מציעה הרשת גם ארוחות בוקר וצהריים. 

&Coffe segafredo, קניון הדר ירושלים. 02-6726660

תפריט בשר פרימיום במסעדות כרמים, מושב סגולה ובאר שבע
מסעדות כרמים הוותיקות בדרום ממשיכות להתחדש, והפעם עם תפריט בשר פרימיום. כל המנות בתפריט החדש מורכבות מבשר בקר שמקורו בגידול מיוחד עבור כרמים. הבקר נבחר שף המסעדה, אשר מלווה אותו לאורך כל תהליך הגידול והשחיטה. הבקר מיושן בחדר קירור מיוחד שנבנה בתוך המסעדה עד לשעת הכנתו למנות בתפריט. בין המנות בתפריט החדש: פורטר האוס 500 גרם (165 ש"ח), ניו יורק 400 גרם (143 ש"ח), סטייק סיריליון 300 גרם (135 ש"ח) ועוד. כל מנות הבשר מוגשות עם תוספות לבחירה: צ'יפס פריך, תפוחי אדמה בקייג'ון, פירה קטיפתי, סלט עלים או תרד בשמנת.

כרמים סגולה, בכניסה למושב.  08-8505859
כרמים באר שבע, דרך חברון 66. 08-9966444

אין תמונה
בשרים בכרמים

רשת אגאדיר משיקה תפריט אלכוהול מוזל
רשת ההמבורגרים הוותיקה יוצאת עם תפריט משקאות חדש הכולל מגוון קוקטיילים קלאסיים לצד קוקטיילים מרעננים בשילובים מקוריים מבית היוצר של אגאדיר, במחיר 29 שקלים, אשר יוגשו בכל ימות השבוע ובכל שעה. בין הדרינקים החדשים במקום תוכלו למצוא פרוזן מוחיטו, קוסמופוליטן, G&T, נגריני, אפל מרטיני ועוד.

לפרטים

קוקטיילים באגאדיר
לחיים באגאדיר | צילום: תמוז רחמן, אוכל טוב

תפריט עסקיות צהריים חדש באמיליה רומנה, תל אביב
אמיליה רומנה מתרעננת בתפריט עסקיות צהריים חדש. במסגרת העסקית שמחירה 69 ש"ח תמצאו מנות ראשונות כמו ברוסקטה קפרזה (עגבניות שרי תמר, בזיליקום ומוצרלה די בופאלו); גספאצ'יו וגבינת כבשים (קרם עגבניות שרי עם בזיליקום וגבינת פטה כבשים); ופולנטה קרם תירס (עם תרד מוקפץ וגילופי פרמזן), ועיקריות כמו פפרדלה ראגו עגל (ברוטב עגבניות עם ירקות שורש ויין אדום); שרימפס ברוטב עגבניות פיקנטי וכוסברה; ופיצה פפרוני פיקנטי עם שמן פפריקה מעושנת ועשבים. 

העסקית שמחירה 89 ש"ח מציעה למנה ראשונה פרחי כרובית וברוקולי עם חמאת קשיו, אגוזי לוז, עגבניות ורוקט; קלמארי צרוב על הפלנצ'ה עם עגבניות מוחמצות, גרגרי חומוס וגספצ'יו עגבניות; וקרפצ'יו עגלה קלאסי (עלי אורוגולה, גילופי פרמזן, שמן זית ובלסמי שחור) ועוד. למנה העיקרית תוכלו לבחור ריזוטו טרטופו (פטריות יער צלויות, כמהין ויין לבן); פילה מוסר ים במחבת עם ירקות ירוקים וירקות שורש וספגטיני פירות ים (קלמארי, מולים וצ'ילי חריף ברוטב חמאת עגבניות).

אמיליה רומנה. לילינבלום 21, תל אביב. 03-5104391 

הכוכבים של של ערוץ ג'וניור מגיעים לבורגרסבר
ערוץ ג'וניור, יחד עם רשת בורגרסבר (B), יוצאים בימים אלה בשיתוף פעולה מיוחד לקראת עונת החזרה לבית הספר. המבצע החל ב-27.7 וימשך עד סוף אוגוסט או עד גמר המלאי. במהלך התקופה ימותגו ארוחות הילדים של הרשת במותגים האוהבים של ערוץ ג'וניור (פלייסמנט ומארז), וברכישת ארוחת ילדים יקבלו יומן ערוץ ג'וניור (ללא תוספת מחיר). ביומן ניתן יהיה למצוא הפעלות, חידונים ועוד הפתעות מהתכנים של ערוץ ג'וניור. 

לפרטים

מוזיאון ובר ייחודיים המוקדשים לוויסקי, שרונה מרקט
בימים אלה מושק בשרונה תל אביב ה-Whiskey Bar&Museum - בר ומוזיאון שמוקדשים למשקה הוויסקי ואשר ימוקמו בקומת מרתף היסטורי מעוצב במבנה היקב.

Whiskey Bar&Museum, שרונה מרקט, תל אביב

הקיץ נמשך

תפריט הקיץ של BBB עם בשר איכותי מחלקים נבחרים
רשת BBB  מציגה תפריט קיץ חדש ומגוון עשוי כולו מבשר טרי וטחון. קולקצית ההמבורגרים החדשה כוללת: המבורגר קצבים עם חזה אווז מעושן, מרגז בורגר, לטינו בורגר עם גווקאמולי ביצת עין וסלסה פיקנטית וג'מייקה בורגר עם סלסלת אנס איולי מנגו וירקות פריכים.

תפריט חדש ב-BBB
תפריט חדש ב-BBB | צילום: יורם אשרהיים, אוכל טוב
 

תפריט קוקטיילים חדש במסעדת לינק, ירושלים
מסעדת לינק הירושלמית חוגגת את הקיץ עם פתיחת בר הקיץ במרפסת, תפריט קוקטיילים קפואים וצבעוניים על בסיס Aperol, מגוון יינות לבנים במחירים מפתיעים, יינות רוזה קרים, חליטת תה קר עם המון קרח ופלחי תפוח ונענע. בין הקוקטיילים: Aperol Spritz - אפרול, פרוסקו וסודה (18 ש"ח), Aperol Breeze - אפרול, יין אדום, ליצ'י ותפוזים (32 ש"ח), Captain Passion - אפרול, קפטן מורגן ספייס, פסיפלורה וקרנבריז (34 ש"ח), Ap & Rol-אפרול, בולט ברבן, למון גראס, וג'ינג'ר ביר (39 ש"ח).

לינק. המעלות 3, ירושלים. 02-6253446

קוקטיילים בלינק
קוקטיילים בלינק | צילום: יובל שי, אוכל טוב

אוהבים את הקיץ במסעדת סוהו, ראשון לציון
לכבוד חגיגות הקיץ והאהבה,  ולאורך כל חודש אוגוסט, תלבש מסעדת סוהו תפאורה מיוחדת ותעוטר בהמוני נורות אדומות לאווירה רומנטית. הסועדים יוזמנו ליהנות ממגוון מנות בסימן אהבה. במהלך החודש יתקיימו מופעים של שניים מהאמנים המובילים בישראל: נתן גושן ורותם כהן.

סוהו. משה בקר 15, ראשון לציון. 03-9590800

מנות קיץ בהרברט סמואל תל אביב

השף של הרברט סמואל תל אביב, קובי אוחיון, חוגג את חומרי הגלם של הקיץ עם מנות חושניות. חומרי הגלם העשירים של הקיץ נעטפים כאן בבצק עדין או בעלי קלח תירס. בין המנות: פולנטה של קיץ - פולנטה מתירס גילי מתוק, צלוי בעלי הקלח, חמאת סריראצ'ה  (52 ש"ח); רביולי פילה רסקס - בצק חלמונים עדין, ציר דגים וירקות, חמאת עגבניות ומולים (76 ש"ח); ונמסיס שוקולד וקרמל מלוח (48 ש"ח).

הרברט סמואל. בית גאון, קויפמן 6, תל אביב. 03-5166516

פולנטה של קיץ
פולנטה של קיץ | צילום: מיכל רביבו, אוכל טוב


סנטה קתרינה מתרחבת עם מנות קיץ חדשות, תל אביב
סנטה קתרינה, מסעדתו של השף תומר אגאי ברחבת בית הכנסת הגדול בתל אביב, שופצה לאחרונה והתרחבה. המטבח במקום הורחב ושוכלל וימשיך להוציא מנות כמו סביצ'ה ערבי או או ברוסקטה סרטנים, לצד מנות חדשות כמו כוסא מחשי של מרים (38 ש"ח); רביולי יהודי ממולא בתפו"א, גבינת המאירי, שמיר וצ'ילי ירוק על סלסה עגבניות (48 ש"ח); מעורב עגל, שקדי עגל, פילה בקר, כבד עגל, טחינה, מנגו פיקלס ועשבי תיבול (54 ש"ח); סטייק & אגז בפיתה עם פלפלים קלויים ומלפפון חמוץ (48 ש"ח) ועוד.

סנטה קתרינה. הר סיני 2, תל אביב. 058-7820292
ולרונה
המתוקים של ולרונה | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב

חום ואהבה בקולקציית קינוחי השוקולד החדשה של ולרונה
מותג השוקולד ולרונה משיק בארץ את טעמי השוקולד החדשים שלו בעזרת הקונדיטורים ושוקולטיירים כמו רביבה אפל, איקה כהן, אורה שביט, מיקי שמו, אלי טראב, סאני דרעי ומייקל יטברק. הקבוצה קיבלה לידיה את חומרי הגלם החדשים, ומהם יצרו מתוקים יצירתיים המבוססים על סגנונם האישי. את סוגי הקינוחים השונים שיצרו יהם יגישו בקונדיטוריות והמסעדות השונות בהן הם פועלים במהלך כל חודש אוגוסט.

>> לכל חדשות האוכל