מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

איך אפשר לבשל כל כך טעים כשאתה עיוור?

במסגרת יום המודעות ללקויות ראייה ועיוורון בישראל, ניסינו לבדוק איך מתמודדים עם הנושא מסביב לעולם. כריסטין הא, זוכת העונה השלישית של מאסטר שף ארצות הברית, מספרת לנו כיצד היא מסתדרת עם העיוורון במטבח

פורסם:
הקישור הועתק

"אני משננת לעצמי את הסידור של המטבח. מכיוון שזה הבית שלי, אני יודעת איפה נמצא כל דבר. לפעמים אני משתמשת בכלים מיוחדים במטבח, אבל לרוב אני מתמודדת עם האתגר בעזרת המגע", כך מספרת כריסטין הא, עיוורת וזוכת העונה השלישית של מאסטר שף ארצות הברית. בעזרת מצלמת גו פרו שהיא מרכיבה על הראשה, כריסטין מספקת לנו הצצה קטנה אל עולמה.

מצאתם טעות לשון?