אוכל
אוכל טוב

"הכל התחיל כשאייל שני מכר אוכל בפיתה"

ב–2017 פעלו בישראל 13,750 מסעדות שגילגלו מחזור של 20.2 מיליארד שקל - ירידה של כ-1% לעומת 2016. מנכ"ל איגוד המסעדות מזהיר: "המודל העסקי קרס". אז כמה עולה להשקיע במסעדה חדשה - והאם המחירים יעלו?

עדי דברת-מזריץ | TheMarker | פורסם 25/12/17 13:08 
אייל שני (צילום: נמרוד סונדרס, אוכל טוב)
אנשים הבינו שהם יכולים לסיים את הערב ב–100 שקל. שני | צילום: נמרוד סונדרס, אוכל טוב