אוכל
אוכל טוב

אוהבים גלידת פיסטוק? אתם צריכים לטעום את זאת

השבוע נחשפנו לגלידריית אליס החדשה בתל אביב, שמשתמשת בחומרים טבעיים בלבד, ללא חומרי טעם או צבעי מאכל. טעמנו גלידת ספירולינה תכלכלה וטעימה וגלידת שומשום טבעונית שהרשימה אותנו מאוד, אבל המלכה היא ללא ספק גלידת הפיסטוק

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 01/05/19 15:07 
בריוש עם גלידות פיסטוק וספירולינה, אליס (צילום: ריטה גולדשטיין, אוכל טוב)
צילום: ריטה גולדשטיין, אוכל טוב