אנחנו תמיד שמחים לשמוע על מסעדות חדשות באזור הדרום - על אחת כמה וכמה כאלה שממש טובות במה שהן עושות. לשמחתנו, זה בדיוק מה שאנחנו שומעים בשבועות האחרונים על מסעדת אטיאס - סיפור של בשר שנפתחה לאחרונה בבאר שבע. כמו כן, היא מצליחה לעשות את הבלתי אפשרי ולהגיש מנות בשר כשרות לגמרי וטעימות במיוחד.

בואו גם לפייסבוק שלנו

את המקום פתחו בני משפחת אטיאס (אבי ובנו שלומי), שמוכרים בדרום כקצבים כבר שנים ארוכות. אם אתם תושבי באר שבע ייתכן ששם משפחתם נשמע לכם מוכר מהאטליז המשפחתי שבבעלותם בבירת הנגב. את שושלת הקצבים במשפחת אטיאס החל אביו של אבי, רפאל, לפני למעלה מ-50 שנה, וכעת החליטו האב ובנו לקחת את אהבתם לבשר צעד אחד קדימה ולפתוח מסעדת שף. מבחינתנו, אין דבר נכון יותר מאנשי מקצוע שיודעים לטפל בבשר ופותחים מסעדת בשרים. 

Good things for the #אוכל �� #food_il #israeli_food

A photo posted by אטיאס - סיפור של בשר (@atias_rest) on

אנחנו מניחים שכבר הבנתם שהתפריט של אטיאס כולל שפע של מנות בשריות, אבל גם מבחר מנות דגים לאלו מכם שסטייק מדמם לא עושה להם את זה. בנוסף, יש כאן גם כמה מנות צמחוניות. שווה לשים עין על הסקוטיני בטטה - פסטה טרייה שמוגשת במחבת עם שקדי עגל חלב, סלסת פלפלי סוויט בייט, עגבניות מנומרות, פטריות מלך היער ובאק צ'וי בציר פטריות שימג'י (68 שקלים); סלט אטיאס עם נתחי אנטרקוט על הפלאנצ'ה, לבבות חסה, גזר אדום ולבן, מיני באק צ'וי אדום, סלק צהוב ולבן וויניגרט מלון ופפר מינט (89 שקלים); לוקוס שלם על גריל פחמים עם קרם שום שחור, בטטה לבנה, דלעת ערמונים, סלסת פלפלי חליפניו ואננס (167 שקלים); וברבוניות מטוגנות עם צ'יפס (64 שקלים).

סביצ׳ה לוקוס וטונה אדומה בכבישת ליים |למון גראס | צ׳ילי תאילנדי | נגיעות שמן אגוזי לוז | טוויל קדאיף מלוח | סלט אנדיב אדום | עגבניות כתומות | מיקרו נבטי אפונה בויניגרט ליים. #food_il #israeli_food

A photo posted by אטיאס - סיפור של בשר (@atias_rest) on


עוד באוכל טוב:

הקרניבורים המושבעים ישמחו לשמוע גם על מנות כמו צלעות טלה עם קרם של ארטישוק ירושלמי, בייבי שומר מקורמל, ארטישוק קונפי א לה רומאנה וציר דובדבנים (151 שקלים); ומדליוני אנטרקוט וכבד אווז עם קרם תפוחי אדמה מזן ראטה, אנטיפסטי של ירקות שוק וציר פטריות שנטרל (169 שקלים). לכל המתעניינים, כן, יש כאן גם המבורגר מנתח פריים ריב בטחינה גסה שמוגש בלחמנייה עם חסה, עגבניות, שאלוט ומלפפון כבוש (64 שקלים). לצד תפריט הערב (שכולל מנות מוקפדות אך לא זולות כלל) מציעים באטיאס גם תפריט ארוחות עסקיות רחב שמוגש בצהריים ויעלה לכם 69 שקלים. בנוסף לתפריט האוכל מוגשים במקום גם קוקטיילים שונים במחירים מוזלים לקיץ. 

אטיאס - סיפור של בשר. חיים יחיאל 18, באר שבע. 08-9109311. ראשון עד חמישי 11:00-00:00. כשר

 >> לכל חדשות האוכל