שיין אנד שארפ טורטליני (צילום: אלדד שושן, יחסי ציבור,  יחסי ציבור )
טורטליני חדש בשיין אנד שארפ | צילום: אלדד שושן, יחסי ציבור, יחסי ציבור

חורף חם

תפריט חורף בשיין אנד שארפ, תל אביב
המסעדה של יענקלה שיין מציעה תפריט חורף חדש ובו מנות כדוגמת רדיאטורי ציידים - פסטה טרייה, קוביות פילה בקר, עגבניות מיובשות, שום, ציר בקר, שמנת ובזיליקום; שרימפס ניוקי עם שום, עגבניות מיובשות, שרי, בזיליקום ופרמזן; כבד אווז על בריוש ברוטב יין ובצלי שאלוט; וטורטליני בקר עם  אפונה, ברוקולי, רוטב ציר בקר ויין ובצל ירוק.

מסעדת Shine & Sharp. יגאל אלון 65, תל אביב. 03-5364755.

תפריט חדש במסעדת אולגה, נצרת
המסעדה מציעה תפריט חדש לחורף ובו מנות כדוגמת קרפצ'יו לוקוס עם שמן ארומטי, ליים, צנונית וזעתר (42 שקלים), פילה כבש עם רוטב עגבניות שרופות וזעתר (59 שקלים), פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי על בסיס תרד (46 שקלים) ורצועות חזה אווז צלויות על אבני נחל ברוטב אסייתי (72 שקלים).

אולגה, שכונת אלרום, נצרת. 04-6567755.

בואו לקרוא מה עוד חדש בפייסבוק שלנו

תפריט חורף חדש בטרטוריה חבה, ירושלים
המסעדה בראשות השף מיכאל כץ מציעה לקראת החורף מנות חדשות כמו סלט חיטה וירקות שוק צלויים (48 שקלים), טרטר פורל כבוש מקומי עם ביצה פריכה וסלט סלק וארטישוק ירושלמי (42 שקלים), פסטה קרועה בחמאת עגבניות עם זעתר וזיתים מרוקאים (64 שקלים), ולביבות תפוחי אמה ופרסה בליווי סלט סלק חם (74 שקלים).
 
טרטוריה חבה. יפו 119, ירושלים. 02-6233379

תפריט חורף חם במסעדת נאם, תל אביב
המסעדה התאילנדית מציעה תפריט עסקי לחורף המוגש בשעות שבין 12:30-17:00 בימות השבוע וכולל מנות כמו מרק טום יאם עם פירות ים, עוף או טופו (49 שקלים), וסלט פומלה יאם סום הו עם פלחי פומלה, כוסברה, נענע, בצל סגול וירוק, בצל מטוגן, מלפפון, למון גראס, ובחירת תוספת של דג מטוגן, שרימפס מאודה או טופו (47 שקלים). 

נאם. דיזנגוף 275, תל אביב. 03-6708050.

גוסטוסו  (צילום: חן דמארי,  יחסי ציבור )
בצק ובשר- מה יכול להיות רע בזה? גוסטוסו | צילום: חן דמארי, יחסי ציבור

בר פיצה בשרי חדש וכשר נפתח ברמת החייל, תל אביב
הגוסטוסו, בר פיצה בשרית חדש נפתח לאחרונה ברמת החייל. במקום מוגשות מבחר פיצות עשויות בטאבון עם מגוון תוספות בשריות. כך למשל פיצה לבנונית עם בשר טלה טחון, טאבולה, עשבי תיבול, טחינה וצנוברים (62 שקלים), פיצה יוונית עם בשר עגל טחון, זיתי טאסוס, חצילי בלאדי קלוי, בצל ועלי רוקט (59 שקלים), פיצה ארגנטינאית עם טלה, צ'וריסוס ארגנטינאי, צ'ימיצ'ורי ופטרוזיליה (44 שקלים) ופיצה מרוקאית עם בשר טלה, תערובת תבלינים, נקניקיות מרגז, צ'ילי, טחינה ורוקט (44 שקלים).

גוסטוסו Gustoso. ראול ולנברג 24, תל אביב. 03-6704010.

מרקים חדשים בנאפיס, חולון
במסעדת נאפיס בחולון מציעים בתפריט החורף מרקים שונים בימי חמישי. בין המרקים המוצעים - מרק עגבניות, מרק בצל צרפתי, מרק ברוקולי, מרק אפונה, מרק תירס, מרק כתום ונזיד בקר וערמונים. מחירי המרקים ביום חמישי - 24 שקלים.

לכל הפרטים.

מנות חדשות בחומוס בשר, קריית ביאליק
השף שחר ברנע יצר מנות חדשות במסעדת חומוס בשר וביניהן למשל מעורב ירושלמי על פלאנצ'ה של פרגית, כבד, לבבות עוף וחזה עוף על מצע חומוס (39 שקלים), קבב טלה על חומוס (39 שקלים), מרק חם לחורף של שעועית ובשר בקר (33 שקלים), ושניצלונים עם צ'יפס לילדים (29 שקלים).

לכל הפרטים.

מה חדש לטבעונים?

פרישייק חורפי ברשת ג'לה
ברשת הגלידריות ג'לה השיקו סדרת פרישייקים לחורף על בסיס חלב שקדים בשילובי פירות. בין הטעמים - בננה תמר, תות בננה, מנגו פסיפלורה, שייק תותים (18-22 שקלים).

לכל הפרטים.

סופגניות טבעוניות בוילג' גרין, תל אביב
המסעדה הטבעונית החדשה מציעה סופגניות טבעוניות מחיטה מלאה או כוסמין אורגני במילויים כמו ריבת תות שדה, קרמל מלוח וקרם פטיסייר וניל על בסיס חלב שקדים. מחירי הסופגניות- 9-14 שקלים.

Village Green, יהודה הלוי 85, תל אביב. 03-6760909.

עוד באוכל טוב:

מוזס ירושלים (צילום: קובי הר צבי,  יחסי ציבור )
מוזס - הסניף הכשר החדש בירושלים | צילום: קובי הר צבי, יחסי ציבור

מה עושים עם הילדים?

רשת מוזס פותחת סניפים כשרים
לראשונה, רשת מוזס פותחת בירושלים ובפתח תקווה סניפים כשרים. הסניף הראשון נפתח השבוע בסינמה סיטי שבירושלים והסניף בפתח תקווה ייפתח בסמוך לצומת יכין. מרבית המנות של רשת ההמבורגרים ישמרו כפי שהן, לצד מבחר קוקטיילים ומנות חדשות כמו קינוחים כשרים. כמו כן, בסניפים הכשרים החדשים יחל לפעול גם שירות משלוחים. 

לפרטים

טיולי חנוכה ואוכל בחוות צברי אורלי
חוות גידול הצבר מציעה במהלך החנוכה מבחר ליקרים עשויים מצבר עם נגיעות של מנגו ותפוזים, לצד סופגניות ממולאות בקונפיטורת פרי הצבר ומאכלים בשילוב צבר. כמו כן יתקיימו בחווה פעילויות חנוכה לילדים ולמשפחות במהלך החג.

לפרטים: 058-4707070, info@ocf.co.il.

סדנאות קינוחים של נספרסו ודודו אוטמזגין, רמת אביב
השף דודו אוטמזגין עורך היום ומחר סדנאות אפייה לקהל הרחב בחינם בשדרה המרכזית של קניון רמת אביב. הסדנאות מותנות בהרשמה מראש באתר נספרסו ויתקיימו בין השעות 18:00-21:00 (סדנה כל שעה). כמו כן במקום ייערכו טעימות של הקפה החדש של רשת נספרסו.

לפרטים.

אין תמונה
גראז'. המבורגר לאנשי אחר הצהריים


עסקיות או לא להיות

עסקיות המבורגר בגראז', ראשון לציון
בין השעות שתיים לשש בערב יוצעו בגראז' עסקיות חדשות במחיר 48 שקלים למנה עיקרית עם תוספת ושתייה. לצד ההמבורגר הנבחר ניתן להזמין תוספת כמו בייקון צ'יז, הום פרייז, צ'יפס או סלט עגבניות שרי.

הגראז', הרצל 151, ראשון לציון. 03-3001166.

פעילויות סופ"ש

סוף שבוע של גבינות ויין ב"גושרים מלון בטבע", קיבוץ הגושרים
בית המלון מקיים בסוף השבוע שבין ה-4 ל-6 בדצמבר אירועים קולינריים. בין האירועים המוצעים - ביקור ביקב הר אודם, לצד הרצאה על יין וסדנת מאפי גבינות עם השף אורן בקר. האירועים הקולינריים ישולבו עם טיולים והופעות. 

הגושרים מלון בטבע. קיבוץ הגושרים בגליל העליון. 04-6816001.

מכירת תוצרת חקלאית מהמגדלים לצרכן בשפיים
מחר, החל מהשעה שלוש, יתקיים במתחם חוצות שפיים יריד מכירת תוצרת חקלאית ללא פערי תיווך מהחקלאי לצרכן. במקום יימכרו פטריות, גויאבות, אנונה ומבחר רחב נוסף של פירות וירקות טריים.

הנחה על התפריט ברשת בורגרס בר
רשת ההמבורגרים מציעה 50 אחוזי הנחה על התפריט של הרשת במהלך הבלק פריידי - שיתקיים ביום שישי הקרוב. ברשת ניתן להזמין מגוון המבורגרים עם תוספות שונות כמו למשל ביצת עין, פטריות פורטבלו, בצל מטוגן, ושום קונפי.

לפרטים נוספים.