מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

המנות הוויראליות בארץ: פאי לימון ופיסטוק במגזינו

מאחורי אחת מוויטרינות הקינוחים המטריפות בארץ עומד שף קונדיטור שהחליף את אהבתו לכדורגל בתשוקה לכדורי שוקולד. ריטה גולדשטיין הגיעה למסעדת מגזינו, ויתרה על פיצות ופסטות ודילגה ישר לקינוח - פאי לימון ופיסטוק. האם הוא טעים כמו שהוא יפהפה?

ריטה גולדשטיין
פורסם:
הקישור הועתק

היום במסע למציאת המנות המדוברות והטעימות ברחבי הארץ הגענו למסעדה האיטלקיתמגזינובתל אביב. הפעם התעלמנו מהפסטהומהפיצות הנהדרות שמגישים כאן, והתמקדנו במשהו לא איטלקי בעליל - הקינוחים.

על ויטרינת העוגות המשגעת במגזינו אחראי השף קונדיטור ברק כהן, שהוא בכלל כדורגלן לשעבר, שהמיר את החיבה לכדורים בכזו לכדורי שוקולד. כהן יוצר כאן קינוחים יפהפיים שכל תמונה שלהם גורמת לנו לעילפון - מעוגת שוקולד קלאסית שעליה כדורי שוקולד עם סוכריות צבעוניות ועד עוגות כמו פאי סניקרס או עוגת גבינה עם קרמל. אבל אנחנו הגענו כדי לטעום את העוגה הוויראלית מכולן: פאי לימון ופיסטוק שאנשים מגיעים לכאן במיוחד עבורו (42 שקלים).

אז מה הסוד של העוגה הזאת שגורם לאנשים להשתגע עליה, איך מכינים מצע פיסטוק נהדר לעוגה בלי אפייה, מה ישראלים הכי אוהבים בקינוחים שלהם (רמז: חטיפים מושחתים), והאם פאי הלימון הירוק-צהוב ומהפנט הזה אכן טעים כמו שהוא נראה? כל התשובות בסרטון.

מגזינו. דרך מנחם בגין 21, תל אביב. לא כשר