מקום חדש שמציע סמאשבורגר ב-35 שקלים, לא תבואו?
אתם רואים נכון, זה המחיר. ככה זה כששני מותגי-על בתחום אוכל הרחוב מתחברים והופכים לרשת. כל הפרטים על רשת הסמאשבורגריות החדשה "הסמטה by Chef Panda", שעומדת לשנות סדרי עולם (ורק לטובה)

המבורגריית הסמטה נפתחה ב-2021 במטולה, ובסוף 2023 פתחה אתהסניף הראשון בתל אביב, ברחוב יהודה הלוי. לפני שנה הגיעה הרשת של דור יעקבי גם לצפון העיר עם סניף במתחם שוסטר, ועכשיו אנחנו שמחים לבשר שהיא הופכת לרשת ארצית, יחד עם קבוצת פיתה פנדה משוק הכרמל, וגם פותחת לוקיישן חדש (ממש היום) במתחם הפודטראקס של עזריאלי תל אביב.

פיתה פנדה הוא מותג אוכל הרחוב הוותיק והאהוב של עידן פיינבורג, שכבר שנים מפיץ בעולם את בשורת הפיתות המושלמות מהלוקיישן הצנוע בשוק הכרמל. הוא אפילו זכה להופיע עם הפיתות המעולות שלו בסדרה של ג'יימי אוליבר, בפרק על תל אביב.

החדשות המרגשות הן שפנדה והסמטה התחברו, וביחד יהפכו את הסמטה לרשת בשם "הסמטהby Chef Panda" (הפיתות של פנדה נשארות ללא שינוי). דור הוא מסעדן רב אומץ, שפתח את הסניף הראשון שלו בשיא הקורונה ואת השני בשיא המלחמה. עידן יצר את מותג הפיתות הכי מעניין שהיה כאן (בתחרות ראש בראש מול מזנון של אייל שני) - ועכשיו הם מקימים, ביחד, אימפריה חדשה שתמכור סמאשבורגרים ב-35 שקלים וקריספי צ'יקן עם צ'דר ובייקון. ועדיין לא דיברנו על התוספות.

מה אוכלים בסמטה by Chef Panda?
סמאשבורגר קלאסידק אבל ממש עסיסי במשקל 100 גרם, שעשוי מבשר מצוין ונארז בלחמנייה עם רוטב סמאש, חמוצים, בצל וצ'דר (35 שקלים);כריך קריספי סמאשעם פטרייה ענקית בציפוי קריספי (35 שקלים); וקריספי צ'יקןשעשוי מעוף לולו ומוגש בילט אין עם צ'דר ובייקון (עליהם אפשר לוותר אם רוצים), שעולה 40 שקלים, לעומת 50 וצפונה שהמנה עולה במקומות אחרים בעיר. מומלץ מאוד לאכול אותו עם רוטב גרמולטה של פיתה פנדה, המבוסס על שמן זית, לימון כבוש ועשבים ועושה פלאים עם החמצמצות הרעננה הזו באיזון השומניות. אבל עזבו הכל, איפה עוד תראו מחירים כאלה בתל אביב?

בפורמט החדש של הסמטה לא יהיו ארוחות מובנות, ואת מנות הצד יש להזמין בנפרד. בגזרה הזו ישנאגטסקטנים מעוף לולו עם רוטב גרמולטה (25 שקלים ל-5 יחידות);צ'יפסשמוגש עם רוטב צ'דר נמתח (15 שקלים); ושימו לב לטירוף שעידן הביא איתו:נאגטס פטריותשמוגשים עם ריבת בייקון מעושנת ומתקתקה מעל (25 שקלים).

יש גם מבחר תוספות שאפשר לשים על הסמאש: בייקון (15 שקלים), קציצת סמאש נוספת (15 שקלים), צ'דר (5 שקלים) וחלפיניו (5 שקלים).
הכי ואליו פור מאני
הדבר הכי חשוב לשותפים החדשים הוא לשמור על הוואליו פור מאני של המנות, ולכן הם מבטיחים לא להתפזר ולהישאר עם התפריט הקטן והמהודק. ועם זאת, מדי פעם צפויים גם ספיישלים כמו כריך בשר מפורק, שרוצה להידמות לכריך המפורסם בסדרה "הדוב".
אבא אחימאיר 17 (מרכז שוסטר). ראשון-חמישי, 22:00-12:00. לא כשר
עזריאלי תל אביב. קומת קרקע במתחם הפודטראקס. ראשון-חמישי, 12:00-22:00. לא כשר
