לפני שנה בדיוק סיפרנו לכם לראשונה על התכנון של השף שרון כהן, שמוביל את מסעדת שילה כבר 15 שנים, לפתוח בר יין ואוכל החדש בשם ג'נגו, אבל הקורונה הייתה אז בשיאה והמקום עמד יתום למדי ברחוב בן יהודה בתל אביב - עד השבוע שעבר. אז הוא התעורר לחיים וסוף סוף נפתח, בדיוק כפי שכהן חלם. 

שרון כהן (צילום: מתן כץ,  יחסי ציבור )
לא חושש. שרון כהן | צילום: מתן כץ, יחסי ציבור

ג'נגו אומנם נפתחה לפעילות רק ממש בימים האחרונים, אבל איכשהו השמועה על בר יין ואוכל חדש ומשוחרר יותר ממסעדת האם שילה (שנמצאת ממש ממול) התפשטה במהירות, והמקום כבר הומה מבקרים. גם בג'נגו הדגש הוא על דגים ופירות ים, אבל יש נוכחות גם של מנות ירקות ומעט בשרים, וכמובן תפריט יין רחב. כיאה לשף של אחת ממסעדות היוקרה המובילות בארץ, האוכל המוגש בג'נגו הוא אוכל עילי, אבל עדיין כזה שכיף לאכול בערב קיצי חם לצד יין טוב.  

בין המנות בתפריט, שעודנו מתגבש, ניתן למצוא קרפצ'יו אינטיאס עם שמן טרגון ופקאן מסוכר; שיפוד לובסטר על לחוח תימני; סטייק עם תפוחי אדמה לחובבי הקלאסיקות; פטריות מלך היער על גבינת סנט מור ובלסמי; שרימפס וקישואים בציר ים וזעפרן; טרטר בורגר בלחמניית בריוש עם צ'יפס; סרדין כבוש וצ'ימיצ'ורי טבסקו; ספגטיני ירוק עם שרימפס, קלמרי וציר סרטנים; ריזוטו לובסטר עם עגבניות ומסקרפונה; סקלופיני שקדי עגל עם בצל שרוף; ובאן סרטן רך שריון.  

View this post on Instagram

A post shared by Sharon cohen (@sharoncohen.chef)

מסעדת שילה סלט  (צילום: דניאל ישראל,  יח"צ)
אחת המסעדות הבולטות והיציבות בזירת המסעדנות המקומית. שילה | צילום: דניאל ישראל, יח"צ

מסעדת שילה קרפצ'יו  (צילום: דניאל ישראל,  יח"צ)
יהיו גם מעט מנות בשר. קרפצ'יו של שילה | צילום: דניאל ישראל, יח"צ

כרגע ג'נגו פעילה בשעות הערב בלבד, מדי יום ב-18:00-23:30.

ג'נגו. בן יהודה 155, תל אביב. 03-5221224. לא כשר