אחרי שנה די משמימה בתחום המסעדנות, ניצני התעוררות מתחילים להיראות בענף, עם מיזמי אוכל מעניינים שנפתחים. המיזם החדש בראשון לציון משלב בין 3 מטבחים שונים בתכלית" הצרפתי, היפני והווייטנאמי, במטרה לאפשר לסועדים להתנסות בכל מה שבא להם בחלל אחד, גם אם זה אומר המבורגר וסושי באותה ארוחה. 

אותו מיזם נקרא פוד טרמינל, שנפתח כאמור בראשון לציון על ידי בעלי רשת זה סושי ומסעדת וונג הווייטנאמית משדרות רוטשילד בתל אביב. הפוד טרמינל יכלול ייצוג של מסעדת זה סושי ומסעדות וונג, לצד מותג חדש בשם ביג איב שיציע תפריט שבעיקרו מנות המבורגר עם גבינות צרפתיות.

 

ביג איב המבורגר  (צילום: בועז לביא,  יח"צ)
המבורגר בביג איב | צילום: בועז לביא, יח"צ

בין ההמבורגרים של ביג איב קיימים המבורגר קלאסי מבקר עם חסה, בצל, עגבנייה, מלפפון, רוטב ברביקיו ומיונז; המבורגר פריז עם דוקסל פטריות, גאודה, צ'דר, ארוגולה, עגבנייה, חסה ומיונז; המבורגר יפני עם רוטב איולי מיסו, חמוצים יפניים, ביצת ראמן ופתיתי נורי; והמבורגר עם תוספת של פונדו גבינות צרפתיות. מחירי ההמבורגרים נעים בין 55-68 שקלים למנה.

בסקציית וונג של התפריט יציעו מנות של המסעדה כמו סלט פפאיה, אצבעות חזה עוף בציפוי פנקו, צ'ה קה לה וונג - פילה דג צלוי בתיבול כורכום טרי ויוגורט על אטריות ורמיצ'לי, עם רצועות גזר, מלפפון ונבטים; ביף באן במילוי נתחי בשר בבישול ארוך וצ'יקן באן במילוי בסלט עוף קר עם סלרי בצל כוסברה ושמן צ'ילי (38-58 שקלים למנה). בגזרת הסושי של זה סושי יכלול התפריט קומבינציות סושי במחירים שנעים בין 62-132 שקלים.  

 

פוד טרמינל ראשון לציון  (צילום: בועז לביא,  יח"צ)
מאחד הכל- מהמבורגר עד סושי | צילום: בועז לביא, יח"צ
 

כפי שניתן לנחש משמו של המקום, כולו מעוצב בדמות טרמינל בנמל התעופה, משהו שחסר לרובנו מאוד בשנה האחרונה. האכילה בפוד טרמינל מתבצעת אחרי הזמנה ואיסוף עצמי מהדלפק, כשניתן לשבת במגוון אופציות: משולחנות קלאסיים, דרך ספסלים ואפילו דלפקי עמידה לממהרים. ניתן גם להזמין משלוח מהמקום לכל הסביבה. השאיפה של אנשי המקום היא להתרחב עם מתחם האוכל הזה לעוד מקומות ברחבי הארץ ולשלב מגוון רחב של סוגי מטבחים שונים במקום אחד.

פוד טרמינל. ההגנה 13 ראשון לציון. ראשון-שבת 12:00-00:00. 03-7580000