יום הסושי בשיבויה, תל אביב
לכבוד יום הסושי הבינלאומי שיתקיים הסופ"ש יגישו בשיבויה תמרי סושי Temari Sushi - כדור אורז ועליו חתיכת דג, ירק או חביתה (19 שקלים).

שיבויה. הארבעה 10, תל אביב

סופ״ש יום הסושי בסיטרה, תל אביב
המסעדה מציעה ליום הסושי קומבינציה זוגית עם בה מנה עיקרית ושתי מנות ראשונות לבחירה במחיר 400 שקלים. בין המנות האופציונאליות: ניגירי טונה, סשימי בס, פיצה טונה עם מלפפון ואיולי סרירצ'ה ורול ספייסי כמהין עם בס וכוסברה.

לפרטים

יום הסושי ביאוזה, תל אביב
המסעדה מציעה ליום הסושי מנת טטאקי טורו בלופין על סלט אצות עם אצות וואקמה ומלפפונים ברוטב תמרינדי ויוזו (92 שקלים).

לפרטים

טאטאקי טורו בלו פין ביאוזה (צילום: איציק כהן, יחסי ציבור)
טאטאקי טורו בלו פין ביאוזה | צילום: איציק כהן, יחסי ציבור

מנות ספיישל בפלאנט איקס, תל אביב
קפה פלאנט איקס מציעה ספיישל של קציצות סויה בקארי צהוב וברוקולי על אורז בסמטי לצד סלט ירוק וכן כריך ארטישוק עם בצל מוחמץ, עלי אורוגולה וממרח שעועית לבנה.

לפרטים

קציצות סויה בקארי - פלאנט איקס קפה (צילום: יחסי ציבור)
קציצות סויה בקארי - פלאנט איקס קפה | צילום: יחסי ציבור

שיתוף פעולה בין לייף לגולדה
רשת הפארם ורשת הגלידות משיקות טעם גלידה חדש של שמנת עם אסאי ושוקולד לבן . הגלידה תימכר במהדורת קיץ עד תאריך 22.6.

תפריט קיץ בפאזל
רשת האוכל מציעה תפריט קיץ חדש ובו מנות כמו נקניקיית אנטרקוט עם סלט עגבניות וטחינה; נאגטס ברוטב ברביקיו וויסקי; צ'יפס בטטה עם רוטב איולי ברביקיו ואיולי צ'ימיצ'ורי; המבורגר טבעוני על בסיס קציצת חומוס, עשבי תיבול, פטריות ובצל מקורמל בלחמניית בורגר עם ירקות וטחינה; ולחמניית המבורגר עם טלה ופטריות מוקפצות על הפלאנצ'ה.

לפרטים

רשת פאזל בורגר חוגגת 6 שנים (צילום: איציק כהן, יחסי ציבור)
רשת פאזל בורגר חוגגת 6 שנים | צילום: איציק כהן, יחסי ציבור

פיקניקים בשדה הלוונדר, רמת הגולן
חוות שדה לוונדר חדשה נפתחה עד סוף חודש יולי באזור עין זיוון. במקום ניתן לערוך סיורים ופיקניקים על בסיס סלסלות מתוצרת מקומיים ובהן בייגלה בעבודת יד, גבינות מקומיות, מאפים ממטרלו, תה מצמחים מהשדה ועוד. מחיר: 195 שקלים לזוג לסלסלה.

לפרטים

פופ אפ קיץ במצודת דוד, ירושלים
המלון הירושלמי פתח מחדש את מסעדת ורנדה של השף כפיר מיסניקוב לרגל עונת הקיץ. המקום פתוח בימות השבוע בשעות 18:00-23:00 ומציע מנות כמו טאטאקי נתח קצבים; אסאדו; צלעות טלה מעושנות בעשבי תיבול ושום; וכתף טלה בבריין הדרים.

מסעדת ורנדה. מלון מצודת דוד, המלך דוד 7, ירושלים. 02-6212396.

 

פופ אפ קיץ ורנדה במלון מצודת דוד (צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור)
פופ אפ קיץ ורנדה במלון מצודת דוד | צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור

אירועי קיץ בימי שישי של בירה אסטרייה
בירת אסטרייה מציעה בימי שישי עד חודש אוגוסט (כולל) ארוחות בסגנון ספרדי במסעדות מתחלפות. תחילה תשתתף מסעדת אספרנטו עם תפריט טאפאסים של גיא גמזו, עם מנות כמו קייל צ'יצ'רון עם אבקת צ'ילי, ליים וגבינת מנצ'גו; צלעות תירס בחמאת פלפלים חריפים מותססים; ופלפל פדרון עם לימון ואבקת ביצי דגים.

לפרטים והזמנות

מבצעים בסומאק, צפת
המסעדה מציעה בימי שלישי מבצע של קבלת 5 מנות מזה ראשונות בעת הזמנת מנה עיקריות זוגית.

סומאק. הגדוד השלישי 106, צפת. 0733746163

תפריט רמת הגולן בקלארו, תל אביב
מסעדת קלארו מציעה תפריט חדש לחודש בלבד, שמבוסס על תוצרת יצרנים קטנים וחקלאים מרמת הגולן: מבקר עם תו תקן חי בריא, דרך גבינות עזים של מחלבת פלטר בעין זיוון, ווסאבי ממיזם ווסאבי ישראל ודבש ממכוורת יוסף במושב מיצר. בין המנות שיוגשו: סלט עלי הגבעה עם גבינת קממבר עיזים בעלי גפן צלויה בתנור עם אפרסקים על הגריל, דבש לבנדר ודבש פרחי שיזף; קובנייה על פיתה דרוזית מטוגנת בזעתר עם שייטל קצוץ ובורגול עשבים; דג נא עם מנגו ושורש ווסאבי; ושישברק לאבנה ברוטב טלה.

קלארו. הארבעה 23 פינת דוד אלעזר, תל אביב. 03-6017777

חודש רמת הגולן במסעדת קלארו (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
חודש רמת הגולן במסעדת קלארו | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

סניף חדש לבובע - מהסיר לחלה , תל אביב
מסעדת החלות במילוי תבשילים ביתיים פותחת סניף חדש במרכז תל אביב, ברחוב המלך ג'ורג'. במקום יוצעו מנות כמו בובע גונדי - כופתאות עוף וחומוס בנוסח פרסי ; בובע פפריקש- תבשיל קציצות עוף בפלפלים בנוסח הונגרי; ובובע חריימה - דג בפלפלצו'מה ולימון כבוש בנוסח טריפוליטאי. ניתן לאכול במקום או להזמין משלוח.

בובע. קינג ג'ורג 87 תל אביב. 055-3052760 | ראול ולנברג 20 רמת החייל תל אביב. 055-3053440

בובע - סניף חדש בקינג ג'ורג' (צילום: דויד מויאל, יחסי ציבור)
בובע - סניף חדש בקינג ג'ורג' | צילום: דויד מויאל, יחסי ציבור

תפריט קיץ בריבר
רשת הסושי מציעה תפריט קיץ חדש ובו מנות כמו צי'ראשי עם טרטר טונה בסויה יוזו, אבוקדו, אדממה, שערות צנון, גזר, ומלפפון (55 שקלים), סלט אטריות סובה פסטו אסייאתי עם אדממה,  אבוקדו, פטריות שיטאקה, שערות סלק, ורוטב מיסו יוזו (47 שקלים) ורול סלמון טמפורה עם אבוקדו, כרוב סגול, טונה קצוצה,  איולי ספייסי יוזו וצ'ילי חריף (52 שקלים).

לפרטים

 

תפריט קיץ ריבר (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
תפריט קיץ ריבר | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

תפריט חדש בביסטרו מנה, תל אביב
מסעדת מנחם עברה שינוי וכעת היא ביסטרו מנה בהובלת השף ינון אלעל. במקום מציעים מנות כמו ניוקי עננים עם בר בלאן, ברוקולי ופרמזן (76 שקלים), מחבת פירות ים עם חמאה, יין לבן וקובנה (120 שקלים), קלמרי מטוגן (58 שקלים), וסלט עלים עם גבינת בושה (64 שקלים)

מנה.הירקון 88, תל אביב

קפה מנה (צילום: עידן בן הרוש, יחסי ציבור)
קפה מנה | צילום: עידן בן הרוש, יחסי ציבור

 

מבצעים בטל בורגר, בת ים
המסעדה מציעה לכבוד חגיגות יום הולדת ה-20 למקום מבצע של המבורגר אנטרקוט או טלה במחיר של 20 שקלים בלבד. המבצע תקף בין ה-20.6 ועד ה-30.6 לחברי מועדון ומצטרפים, בימים ראשון עד חמישי עד 19:00.

טל בורגר.  דרך בן גוריון 141, טיילת בת ים

פופ אפ לומה בתל אביב
קרלסברג משיקה פופ אפ קיץ לבירת לומה בדיזנגוף סנטר. המקום יהיה פעיל מ-23.6 ועד 1.7 ויכלול חנות מרצ'נדייז, חדר חושך שמחדד את חוש הריח וחלל שבו משחקים משחקי ריחות של בירה בהדרכת מומחים.

בראנץ' חדש בקפה ריטואל, הגליל
ביום שישי 24.6 יושק לפעילות קפה ריטואל החדש בפארק ההייטק בר לב בגליל. במקום מציעים בראנץ' בימי שישי ותפריט צהריים שמוגש במהלך ימות השבוע. בין המנות: קרואסון חמאה במילוי תרד ופטריות בחמאה; סלמון מעושן וביצה רכה ברוטב הולנדייז; ניוקי עבודת יד עם פילה דג ים; דוסה - קרפ הודי במילוי תפוחי אדמה בצל ואפונה וצ'אטני קוקוס; ובורקס טוניסאי עם טונה, לימון כבוש, ביצה קשה ותפוחי אדמה.

קפה ריטואל. פארק הייטק בר לב, צמוד לתחנת רכבת אחיהוד, על הכביש הראשי בין עכו לכרמיאל.

ארוחת מאנצ'ים חדשה בדומינוס
פיצה דומינוס וסוויטוויט מציעות ארוחת מאנצ' ובה פיצה משפחתית עם שתייה ומארז סוויטבוקס עם חטיפים וממתקים מהארץ ומהעולם של סוויטוויט. מחיר: 175 שקלים.

לפרטים

 

בתיאבון!