מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

חלומות מתגשמים: קפולסקי נפתחת מחדש ברמת השרון

מה צפוי בסניף הראשון של הרשת המחודשת? ומה קרה למנות המוקרמות? מוזמנים לקרוא על הכל כאן - אנחנו נשב בינתיים על סברינה, עוגת היער השחור והפוך גדול

ריטה גולדשטיין
פורסם:
הקישור הועתק

לא להאמין ששלוש שנים חלפו מאז בישרנו לכם לראשונה על הקאמבק המרעיש מכולם - חזרתה לחיים שלרשת קפולסקי המיתולוגית, שקשה למצוא ישראלי מעל גיל 25 ששמה לא מחמם את ליבו. אז עכשיו, אחרי המתנה ארוכה במיוחד, זה סוף כל סוף מתגשם, עם פתיחתו של הסניף הראשון של קונדיטוריות קפולסקי בגרסה המחודשת.

קפולסקי היער השחור
וגם היער השחור|צילום: אנטולי מיכאלו לסוכנות המטבחון, יחסי ציבור
קפולסקי סברינה
ברור שהן כאן: הסברינות של קפולסקי|צילום: אנטולי מיכאלו לסוכנות המטבחון, יחסי ציבור

הסניף הראשון של הרשת החדשה ייפתח ממש היום בשעה 17:00 ברחוב ביאליק ברמת השרון, אבל אם אתם מצפים למצוא בו מנות כמו תפוחי אדמה מוקרמים או טוסט בולגרית - זה ממש לא הכיוון. המקומות החדשים מבית קפולסקי ישימו דגש על העוגות והמתוקים ויזנחו את המנות הרציניות יותר המזוהות עם הרשת. את אותם מתוקים, אגב, תוכלו גם לרכוש הביתה.

בקפולסקי המחודשת תוכלו ליהנות ממנות נוסטלגיות כמו הסברינההמיתולוגית בסירופ רום, שעליה שכבת קצפת עם רוטב שוקולד ודובדבן מסוכר; טורטהיער השחורעם שכבות של שוקולד וליקר דובדבנים, קצפת וקישוטי שוקולד; עוגת שמרים קלאסית במילוי של ריקוטה ושטרויזל וניל; עוגת גבינה אפויה ועוד מגוון מאפים ועוגות שלא מביישים את שנת 2018, אבל מצליחים גם לעורר חתיכת נוסטלגיה לשנות השמונים. בקיצור, אין מאושרים מאיתנו על כך שאפשר ללכת שוב, ובגאון, לשבת בקפולסקי על כוס הפוך ועוגה - ובקרוב אפשר יהיה לעשות זאת לא רק ברמת השרון אלא בערים רבות נוספות ברחבי הארץ.

קפולסקי. ביאליק 40, רמת השרון