תפריט קיץ חדש במסעדת סילו, חולון
מסעדת סילו מתחדשת בתפריט קיץ של השף טל כהן המורכב ממנות הנאפות בטאבון עצים אשר נמצא במרכז המסעדה כמו פיצות מבצק שנח 48 שעות, וגם מסלטי קיץ מרעננים, מנות בשר, דגים טריים ופירות ים, ומנת פטוצ'לה טרטופו די פארמה - מנת פסטה מסורתית בשמנת, פטריות ושמן כמהין שמוגשת מתוך גלגל פרמזן סמוך לשולחן.

סילו. מתחם "לה פארק", חולון

מדריך המסעדות גו-מיו מגיע לישראל
מדריך המסעדות גו-מיו (המתחרה הישיר של מדריך מישלן האיקוני) חוזר לישראל אחרי היעדרות של 15 שנים, ויפרסם השנה מדריך למסעדות ישראל בארבע שפות: עברית, אנגלית, צרפתית ורוסית. המדריך הכשיר עשרה מבקרי מסעדות שיבקרו ביותר מ-250 מסעדות בישראל וידרגו אותן לפני התקן המחמיר של גו-מיו בציון שנע בין 10 ל-20 נקודות. המסעדות המצטיינות יזכו לדירוג של 1-4 מצנפות.

מסעדת מנואל נפתחת לבראנץ' שישי, פתח תקווה
המסעדה האיטלקית מנואל פותחת שעריה לארוחות בוקר ובראנצ' בימי שישי עם בופה ללא הגבלה במחיר של 80 שקלים לאדם. בין המנות בבופה: מאפים מתוקים ומלוחים, לחמים ופוקצ'ות, מטבלים שונים, מבחר ירקות, סלטים, אנטיפסטי, חביתות, גבינות רכות וקשות, יוגורטים, סלמון מעושן, פירות העונה ותוספות חמות. בנוסף, ניתן יהיה לרכוש במקום בימי שישי ממגוון הפסטות הטריות של השף מוראל מימון, הרטבים שמכינים במקום, קישים במילויים שונים, קראנצ'ים, עוגות בחושות ועוד.

מנואל. גיסין 7, פתח תקווה

פופ אפ סנדוויצ'ים בשרונה מרקט, תל אביב
שפים מהשורה הראשונה בישראל פותחים פופ-אפ סנדוויצ'ים מיוחד בשרונה מרקט, כשכל ההכנסות מהאירוע ייתרמו ל"בית השנטי". בין השפים המשתתפים: שף יוסי שטרית, שף יונתן רושפלד, שף שגב משה, שף דיוויד פרנקל, שף אסף גרניט, שף ירון קסטנבוים, שף מאיר אדוני, שף-קונדיטור מיקי שמו והשף שאול בן אדרת. כל שף ימכור את הווריאציה שלו לסנדוויץ' המושלם. האירוע יתקיים במסגרת חגיגות יום ההולדת השני של שרונה מרקט ביום שני הקרוב (26/6) בשעה 11:00.

תפריט חדש במסעדת בליני, תל אביב
מסעדת בליני מתחדשת לקראת הקיץ עם טאבון גדול וחדש ותפריט קיץ. התפריט החדש מתמקד באוכל בייצור עצמי, החל מבצק הפיצות דרך פסטות בעבודת יד שמכינים במקום כמו רביולי ודפי לזניה, ועד דגים בעישון ביתי. בין המנות החדשות: ניוקי קוואטרו פורמאג'י - ניוקי תפוח אדמה בקרם עגבניות, ארבע גבינות ותימין (74 שקלים); פטוצ'יני סלמון בעישון ביתי - נתחי סלמון אטלנטי בעישון ביתי, שמנת, ציר דגים, צלפים, עלי תרד וגרידת לימון (94 שקלים); ויטלו מדיטרנה - אסקלופ עגל בציפוי פריך ברוטב שמנת, לבבות ארטישוק, עגבניות מיובשות, צלפים, יין לבן ולימון עם תפוחי אדמה צלויים (92 שקלים); וסלטינבוקה - אסקלופ עגל מגולגל עם פרשוטו ומוצרלה ברוטב גראפה, חומץ בלסמי ודבש עם תפוחי אדמה צלויים או סלט ירוק (119 שקלים).

בליני. יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, נווה צדק, תל אביב

מסעדת בליני
מסעדת בליני. מתחדשים בתפריט קיץ | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

ערב "פותחים שולחן" ברשת קפה לואיז
קפה לואיז משיקים את הקיץ בערב מיוחד בכל סניפי הרשת החל מהשעה 19:00. במהלך הערב הסועדים יקבלו פוקצ'ה אפויה במקום, שתי מנות לבחירה מתוך מנות הפתיחה של תפריט הקיץ החדש וקוקטייל לבחירה, כל זה ב-99 שקלים לאחד או אחת. בין המנות: ארטישוק צרוב - חצאי ארטישוק חרוכים על הפלנצ'ה עם לאבנה; חומוס פטריות - מבחר פטריות צרובות עם שום מונחים על חומוס עדשים ומעל בצל ירוק; עלי גפן על מצע סלט חוף - ממולאים בלאבנה עיזים מונחים על מצע של סלט עם עגבניות שרי, בצל סגול וירוק וזיתי קלמטה וצזיקי; חציל עדשים - ממרח חצילים ועגבניות מעוטר בעדשים שחורות, נבטי חמנייה וטחינה אורגנית; לביבות בטטה - עם יוגורט בקר/טחינה; סלט קורפו - גבינת פטה עיזים, עגבניות שרי, בצל סגול, זיתי קלמטה, בתיבול מיץ לימון ושמן מורינגה; וסירות בטטה על מצע של עדשים שחורות, יוגורט קארי, פטרוזיליה וטופינג של שמן מורינגה.

בראנץ' שישי חדש בסרווסריה, תל אביב
אחרי בראנצ' השיכורים בשבת, הסרווסריה מתחדשת בבראנצ' שישי חדש של השף גיל יהודה. בין המנות: חמון ותאנה צרובה (30 שקלים); שרימפס קריסטל עם צ'אטני משמש (32 שקלים): קרודו ים מתחלף עם גספאצ'ו (30 שקלים); שיפודון ים וירקות (תמנון, קלמרי, או שרימפס - 30 שקלים); סלט דג קיצי  - אבטיח, מלפפון, גבינת טולום ונענע (65 שקלים); ברוקומיני, בצל ירוק, גבינת מנצ'גו ורומסקו (55 שקלים); דג ים קצוץ עם עגבניות, שאלוט, יוגורט והוט סוס (62 שקלים); תמנון, יוגורט, תפוח אדמה, זיתים ושיפקה (87 שקלים); ודלעות של קיץ, דלורית אפויה, קישואים, אבטיח ומלפפון צרוב (48 שקלים). 

סרווסריה. בן יהודה 48, תל אביב

מסעדת מלגו ומלבר מארחת את יקב קסטל, תל אביב
מלגו ומלבר משיקה קונספט צהריים חדש: בין התאריכים 18 ביוני ל-18 ביולי כל סועד בשעות הצהריים (12:00-15:30 בימים ראשון-חמישי) יקבל כוס יין מסדרת La Vie של יקב קסטל לליווי הארוחה העסקית: LaVie blanc du Castel 2016 (לבן) או LaVie Rouge du Castel 2015 (אדום).

מלגו ומלבר. רוטשילד 142, תל אביב

פסטיבל בירה במרינה הרצליה
ה"ביר גארדן" - תרבות הבילוי הבווארית שמקורה במאה ה-19 וכוללת אוכל בווארי מסורתי (בעיקר נקניקיות בחרדל ובכרוב כבוש), מגיעה בימים רביעי וחמישי (21-22/6) למרינה בהרצליה. האורחים יוכלו להנות משתיית בירה בכוסות ענק שיוגשו על ידי  מלצריות בתלבושת בווארית מסורתית ומהופעות חיות של הרכבים מוזיקליים. הכניסה חופשית.

השף מסימיליאנו מתארח במעדניית אגתה, תל אביב
מעדניית אגתה מארחת את השף מסימיליאנו לארוחת טעימות איטלקית במוצ"ש (24.6) בשעה 19:30. בתפריט: אפרול וקמפרי עם תוספות; שברי פארמג'נו רג'אנו עם טיפות בלסמיקו; מבחר נקניקים וגבינות מאיטליה; מוצרלה של חלב באפלו עם עגבניות שרי זיתים איטלקים ועלי בזיליקום; סלט שעועית לבנה עם טונה ובצל; פלפלים קלויים עם דג קוד, זיתים שחורים ופטרוזיליה; עלי אנדיב במילוי קרם של מסקרפונה עם גורגונזולה דולצ'ה; וגבינת פרובולונה מעושנת בתנור עם פיסת פרושוטו. מחיר הארוחה: 270 שקלים לאדם.

אגתה. ראול ולנברג 24, מגדלי זיו, רמת החייל, תל אביב 

קרוסטיני, אגתה
קרוסטיני באגתה. מציעים ארוחת טעימות מסקרנת במיוחד | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

שבוע של חגיגות סושי במסעדת קמפאי, באר שבע
חגיגות יום הסושי הבינלאומי הפכו במסעדת קמפאי הבאר שבעית למסורת, והשנה יתקיימו החגיגות במסעדה בין התאריכים 25-29/6 (ימים ראשון עד חמישי). בין המנות המיוחדות שיוגשו בשבוע הסושי: סאקורה רול במילוי טורו טונה, בלופין קצוץ, בצל ירוק, אבוקדו ומלפפון עטוף באינטיאס, יוזו-קושו, עירית וטוביקו שחור (54 שקלים); טאטאקי טונה רול במילוי טמאגו, אבוקדו ואספרגוס במעטפת טונה צרובה, מלח ים, פרוסות לימון דקיקות, רוטב מיסו ובצל ירוק (54 שקלים); ספייסי וולקנו רול במילוי ספייסי טורו סלמון, אבוקדו, בצל ירוק ושבבי טמפורה, עטוף בסלמון צרוב וחם עם צ'ילי אדום, מיקרו כוסברה ורוטב צ'ילי יוזו חריף (52 שקלים); ואטלנטיק סלמון רול במילוי סלמון חם בטמפורה, אספרגוס, מלפפון ובצל ירוק, עטוף באבוקדו, צ'יפס בטטה עדין ורוטב טריאקי (48 שקלים).

קמפאי, רחוב חיל ההנדסה 1, מתחם ביג, באר שבע

תפריט קיץ חדש במסעדת גוז' ודניאל
מסעדת גוז' ודניאל משיקה תפריט חדש לכבוד הקיץ. בין המנות החדשות: מיסטו ורדה - ירקות ירוקים של קיץ עם מוצרלה באפלו (48 שקלים); קרפצ'יו מוסר פרא, שמן זרעי עגבניות, תירס, צ'ילי, שאלוט מוחמץ וכוסברה (62  שקלים); קלמרי סיציליאני, אנשובי, פירורי לחם, פרמזן וצ'ילי (44 שקלים); לברק מטוגן, צזיקי, עגבניות מוחמצות ולימון צלוי (120 שקלים); פירות ים בסגנון פרובנס עם זעפרן, פרנו ולחם קלוי (118 שקלים); וקלמרטה  - סלסה קרודה, צנוברים, פרמזן, בזיליקום, שום ושמן זית (64 שקלים).

גוז' ודניאל. אנשי בראשית (ליד מגדל המים), מושב בני ציון

גוז' ודניאל
גוז' ודניאל. גם הם משיקים את הקיץ עם שלל מנות טעימות | צילום: טל סיון-צפורין, יחסי ציבור

ארוחות עסקיות חדשות לאורך כל היום במסעדת 206, פתח תקווה
לרגל הקיץ, מסעדת 206 גריל בר משיקה ארוחות עסקיות חדשות אשר זמינות במשך כל היום במחיר מיוחד של 206 שקלים: ארוחת שיפודים ל-4 סועדים הכוללת 2 שיפודי פרגית, 2 שיפודי לבבות, 4 קציצות קבב ערבי וכבד עוף עם שתי תוספות לבחירה ושתייה; ארוחת קבב ערבי ללא תחתית ל-4 סועדים הכוללת קבבים ללא הגבלה, שתי תוספות לבחירה, סלטים ושתייה; וארוחת בירה ללא תחתית ונשנושי בשר ל-2 סועדים עם בירה מהחבית ללא תחתית, 4 נקניקיות צ'וריסו, דלי כנפיים גדול, מזטים וסלטים טריים חופשי. הארוחות מוצעות בימים ראשון עד חמישי במהלך כל שעות היום.

206. השחם 30, פתח תקווה

פופ אפ קיץ חדש בשישקו
הקראצ'מה של שישקו, בר פופ אפ קיץ חיצוני, נפתח בימים אלו לחודשי הקיץ במתחם הר סיני לצד השישקו. בבר החדש שיפעל החל מאמצע חודש יוני ולאורך כל חודשי הקיץ, יציעו תפריט קוקטיילים על בסיס שטוק 84 ותפריט אוכל בלקני. בין המנות: קבב בורגר (38 שקלים); בורקיטס חצילים ובשר (38 שקלים); מקרל כבוש ׁׁ(42 שקלים); שפרוטים ולחם שיפון (42 שקלים); סופלאקי כבש (68 שקלים); קלמרי מטוגן (48 שקלים); עראייס חציל (42 שקלים); ודגים מטוגנים (54 שקלים). 

שישקו, הר סיני 2, תל אביב