אין הרבה מוקדים בחופי הארץ שמספקים אוכל מהיר וטעים, בטח ובטח לא כשמורידים מהאופציות רשתות ענקיות. זאת אחת הסיבות שהפתיחה של בינגו, בר בורגר חדש של השף גיא גמזו (NUNUNU, אריא) בתל אביב, משמחת אותנו. תצרפו לכך את העובדה שיש פה גם נגיעונת עדינה באווירת חו"ל עם הלחמניות של ההמבורגר שמיובאות משייק שאק - אימפריית ההמבורגרים האמריקאית, ובכלל תידבקו בשמחה שלנו.

גם ההמבורגר עצמו ולא רק הלחמנייה הקטנה והשובבה, מתוכנן להיות קצת אחר ממה שאנחנו מכירים, גמזו מסביר כי מדובר בהמבורגר בהשראת פלורידה: הוא במשקל 100 גרם ומבוסס על בשר שפונדרה שמוכן בגריל בטכניקה מיוחדת, גם היא על בסיס מכשור מאמריקה. לתוך הלחמנייה מצטרפים מלפפון חמוץ, חסה מסולסלת, בצל, קטשופ, ורוטב שמוגדר כסודי, אבל אתם מוזמנים לנסות ולנחש מה יש בתוכו.

בינגו קריספרי צ'יקן  (צילום: יונתן בן חיים,  יח"צ)
יש גם קריספי צ'יקן | צילום: יונתן בן חיים, יח"צ
בינגו גיא גמזו  (צילום: יונתן בן חיים,  יח"צ)
ושייק | צילום: יונתן בן חיים, יח"צ

מבחינת גמזו, בינגו משלבת את כל מה שצריך: בריזה של ים, המבורגר ובירה (או שייק אם אתם מתעקשים, כי גם את זה יש פה. אם כבר אמריקה) והשלב הבא שלו באמריקניזציה של עסקיו הוא פתיחת פיצרייה.

בינתיים, בהמבורגרייה החדשה שלו תמצאו את ההמבורגר הקלאסי במחיר נוח למדי של 34 שקלים, ועוד מנות אמריקאיות כמו כריך קריספי צ׳יקן - עוף בציפוי טנסי סטייל עם קולסלאו סגול, מלפפון חמוץ ומיונז צ׳יפוטלה (44 שקלים), פישבורגר - שניצל דג עם בצל סגול, מלפפון חמוץ, חסה, ומיונז בסגנון ניו אורלינס (38 ששקלים), ווריאציה טבעונית להמבורגר עם עגבנייה, חסה, מלפפון חמוץ, בצל סגול ורוטב בינגו (44 שקלים).

מלבד המבורגרים יש פה גם מק אנד צ'יז (22 שקלים), מלפפונים חמוצים שמוגשים הכי אמריקאי שיש כשהם מטוגנים עם רוטב (18 שקלים), נאגטס עוף בציפוי קורנפלקס עם מיונז חלפיניו ותפוח ירוק (22 שקלים) וכנפיים בסגנון באפלו ברוטב חמוץ מתוק עם מקלות סלרי (26 שקלים).

בינגו. הירקון 145, תל אביב. ראשון-שבת 12:00-22:00. לא כשר