אוכל
אוכל טוב

מהר לפני שייגמר: הפיצה היוונית שתוכלו לטעום רק באוגוסט

הקיץ הזה מוכיח שכדי לעשות טיול קולינרי מסביב לעולם בכלל לא צריך לעבור בנתב"ג. אז איפה נפתח פופ אפ של פיצה יוונית מטריפה, מי השף שמציע סעודות פקיסטניות מפוארות ומה אוכלים במסעדה היפנית חדשה בתל אביב? הכינו את הדרכונים, או בעצם אל

אוכל טוב | פורסם 01/08/19 14:15 
פיצה יוונית גרקו  (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור