חולונים היכונו, העיר שלכם הולכת להתחדש במסעדה איטלקית גדולת מימדים ומבטיחה, שעל האוכל בה אמון השף המנוסה רובי פורטנוי, לשעבר מהמסעדות בינדלה, מאנטה ריי, הטאבון ביפו, קייטרינג פרי הארץ ועוד.

סילו חולון רובי פורטנוי (צילום: הדמיה באדיבות לטיסיה בלחוביץ עיצוב פנים,  יחסי ציבור )
הדמיה של סילו החדשה בחולון | צילום: הדמיה באדיבות לטיסיה בלחוביץ עיצוב פנים, יחסי ציבור



סילו חולון (צילום: הדמיה באדיבות לטיסיה בלחוביץ עיצוב פנים,  יחסי ציבור )
באמצע הפארק הגדול | צילום: הדמיה באדיבות לטיסיה בלחוביץ עיצוב פנים, יחסי ציבור

עוד אוכל אצלנו בפייסבוק

סילו מדיטליאנו - האיטלקיה השובבה באיטלקית - תיפתח בעוד כחודש עד חודשיים, במתחם "לה פארק" שבפארק פרס בחולון. המתחם הגדול נמצא בימים אלו בהתהוות והוא יכלול אפשרויות רבות לבילוי משפחתי כמו מגרשי ספורט, בית הופעות חדש ועוד מגוון בתי אוכל (לצד פארק ימית 2000 ומוזיאון הילדים שכבר פועלים בסמוך לו).

"בסילו חברתי לברנרדו בלחוביץ', לשבער מפיצה מטר והיום מקפה גן סיפור בחולון" מספר לנו פורטנוי. "בהתחלה הייתי אמור רק לעשות ייעוץ לפתיחת המסעדה אבל ברנרדו ואני מאוד התחברנו והחלטתי להישאר ולהיכנס כשותף. יהיה כאן אוכל איטלקי עם השפעות ים תיכוניות ואפילו מזרחיות, וזאת לא תהיה מסעדת שף. המחירים כאן לא מכוונים גבוה".

סילו חולון רובי פורטנוי פארק פרס (צילום: הדמיה באדיבות לטיסיה בלחוביץ עיצוב פנים,  יחסי ציבור )
תארח משפחות וסועדים מהאזור | צילום: הדמיה באדיבות לטיסיה בלחוביץ עיצוב פנים, יחסי ציבור

עוד באוכל טוב:

במרכז המסעדה יעמוד טאבון מיוחד שיובא מאיטליה, ממנו ייצאו שלל פיצות ומנות איטלקיות נוספות, שיוגשו בשעות הערב, אך בעתיד גם בבוקר ובצהריים. עוד בתפריט: פסטות, סלטים, מנות ייחודיות שנעשות בטאבון וכמובן פיצות מיוחדות. הקינוחים וכל הבצקים שיוגשו במסעדה יוכנו עצמאית במקום.

בין המנות בתפריט תמצאו למשל: קובנייה דג מקוביות בס בלימון, בצל אדום, צ'ילי בזיליקום אדום, בורגול, סלסת מנגו ופניני בלסמי (39 שקלים), פיצות מהטאבון של סילו עם בצל ותימין-קרם גבינה, סנט מור, קישוא וקוביות בטטה צלויות (55 שקלים), לחמעג'ון עוף- עגבניות, עלי רוקט, בצל אדום צנוניות וטחינה (59 שקלים), פילה מוסר- פירה פסטו, סלט מטבוחה ושמן בזיליקום (85 שקלים), פילה סלמון- רביולי ארטישוק, קרם כרישה, כרישה צלויה ורוטב בלסמי (89 שקלים) וריגטוני מיט בולס- תבשיל כדורי בשר, עגבניות , בצל זיתים, אורגנו ובזיליקום, שיפוד של גבינת פרובולונה (65 שקלים). 

סילו רביולי (צילום: לינה מיארה וערן שמר,  יחסי ציבור )
רביולי בסילו החדשה | צילום: לינה מיארה וערן שמר, יחסי ציבור

סילו אספרגוס (צילום: לינה מיארה וערן שמר,  יחסי ציבור )
רובי פורטנוי במטבח | צילום: לינה מיארה וערן שמר, יחסי ציבור

מסעדת סילו החדשה חוברת לגל של מסעדנים ומסעדות שיוצאים מתל אביב אל ערי הפריפריה שצמאות לאוכל טוב. "בכל האזור של חולון, ראשון לציון וגם ברחובות יש ביקוש גדול לאוכל טוב" מספר פורטנוי "וצריך לצאת מהביצה התל אביבית". ולא רק זאת, הבחירה של המסעדה להתמקד באוכל איטלקי ופיצות בפרט, חובר לגל פיצות טרנדי במיוחד ששוטף את ישראל עם מסעדות כמו סנטה קתרינה, דה פפה ובית העם בתל אביב וכן נונו הנהדרת בהוד השרון. 

המסעדה של פורטנוי ובלחוביץ' לא תהיה כשרה משום שתפעל 7 ימים בשבוע, אך לא תגיש פירות ים או חזיר. רוב מקומות הישיבה במקום יהיו על דק חיצוני רחב ידיים שמשקיף על אגם מלאכותי שנבנה במסגרת הפארק, וחלק קטן מהמקומות יהיה מסביב לטאבון, בחלל הפנימי של המסעדה.

Silo - Restaurant meditaliano. מתחם לה פארק - פארק פרס, חולון. 035733315. לא כשר. 

>> לכל חדשות האוכל