פונטנה קוצ'ינה -מסעדה חדשה בשדרות רוטשילד, תל אביב
בסמוך לבר הפונטנה, נפתחה מסעדת נקסט-דור חדשה בשם פונטנה קוצ'ינה, הפעם בדגש לא רק על קוקטיילים אלא על האוכל. התפריט מציע מנות בהשראת דרום איטליה וספרד. בין היתר מנות כמו טרטר דג ים עם אבוקדו, צ'ילי, גספאצ'ו ומיזונה (55 שקלים); גבינת בוראטה עם זוקיני צלוי, קרוטונים, סלסת אורגנו וזרעי עגבנייה (56 שקלים); ברוסקה אורטיז עם קרם שומר, סרדינים בשמן זית, תפוז, סלסת רוקט ובצל סגול (44 שקלים); ומולים בציר דגים ועגבניות, ירקות שורש ארומטיים בוורמוט יבש וטראגון ולחם קלוי (68 שקלים).

פונטנה קוצ'ינה טראצה. שדרות רוטשילד 65, תל-אביב. טלפון: 03-7677699

מיאזקי מתארחים ביא פאן, תל אביב
המנות ממיאזקי יוגשו בימי ראשון במהלך כל החודש במסעדת יא פאן של יובל בן נריה. בין המנות למשל יאקי בורגר - המבורגר יפני בלחמנייה תוצרת בית עם חסה אמריקאית, בצל סגול, חמוצי קימצ'י, ברביקיו ומיונז יפני; טבאסאקי - אטריות חיטה דקות עם מרק עוף, בוניטו, ביצה כבושה באפר, מחית שומשום קלוי, בצל ירוק, שמן שום שחור ושיפוד נתחי פרגית; ושויו ראמן - מרק עוף צח וסויה, אטריות חיטה דקות, בצל ירוק, פטריות שחורות, ביצה כבושה באפר ושיפוד נתחי פרגית.

 YA PAN. נחמני 26, תל אביב. 03-6487796

פונטנה קוצ'ינה
פונטנה קוצ'ינה | צילום: בן יוסטר, יחסי ציבור

יום הולדת שנה לאיסאן, תל אביב
המסעדה בשוק הכרמל מציעה לחגיגות יום ההולדת שלה מנות החל מ-32 שקלים שיימכרו במקום עד ה-25.12. בין המנות למשל: סאקו - כדורי טפיוקה מאודים במילוי פטריות או בקר קצוץ, שום מטוגן, סוכר דקלים, בצל סגול ובוטנים; קארי פאנאנג - קארי אדום בתבשיל חלב קוקוס, לוביה, במבו שוט, בצל ירוק, בזיליקום, צ׳ילי טרי, שורש גלנגל וג'ינג'ר; ופאק בונג עם שום, צ׳ילי חריף, סויה, ורוטב פטריות או רוטב צדפות.

איסאן. רבי עקיבא 22 תל אביב. 03-9483772

תפריט עסקיות חדש בסרפינה, תל אביב
המסעדה האיטלקית מציעה תפריט ארוחות עסקיות חדש של עיקרית וראשונה במחיר המנה העיקרית. בין המנות למשל ראשונות כמו ארטישוק צרוב עם ריקוטה פרסקה, שמן זית ופלפל שחור; וסלט פנצנלה. בין העיקריות: שניצל סרפינה בתערובת פירורי לחם ועשבי תבלין (76 שקלים); קציצות דגים עם עגבניות (108 שקלים); ולזניה בולונז עם בשמל, רוטב עגבניות, מוצרלה ופרמזן (88 שקלים).

סרפינה תל אביב. איינשטיין 10, רמת אביב. לא כשר. 03-6579080

פיצה טרטופו, סרפינה
פיצה טרטופו, סרפינה | צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור

ספיישל חנוכה בצפרירים 1, חיפה
השף ירון וידר מכין לחנוכה ספיישל של סופגניות במילוי אסאדו, ברוסט טלה מפורק בצלייה ארוכה עם גלזורת שוקולד לבן ועמבה הודית (45 שקלים).

צפרירים 1. צפרירים 1 חיפה. 04-8112235

מנות חג מולד בשטרודל, חיפה
המסעדה מציעה לכבוד חג המולד ספיישלים כמו שילוב בין כנאפה לשטרודל; קינוח לילות ביירות עם תוספת פרי עונתי; ומנות עיקריות שמשלבות עשבי בר שמלקטים בתקופה זאת של השנה כמו עולש ותרד בר.

שטרודל. שדרות בן גוריון 39, חיפה. 077-700-4312

מנת ספיישל לחנוכה במוזס
הרשת מציעה מנה מיוחדת לחנוכה: לביבת תפוחי אדמה עם המבורגר, חסה אייסברג, עגבניות, בצל סגול, מלפפון חמוץ ושמנת (75 שקלים). כמו כן מציעים פה גם מנת לביבות תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ובצל ירוק (19 שקלים).

לפרטים נוספים: 9449*

המבורגר לכבוד חנוכה במוזס
המבורגר לכבוד חנוכה במוזס | צילום: גיל אבירם, אוכל טוב

סניף חדש לגלידריית גולדה במעלה אדומים
הגלידרייה פותחת סניף חדש במרכז קרסו במעלה אדומים ובו יוגשו מבחר הגלידות של הרשת לצד קינוחים כמו וופל בלגי, קרפים, מאפים, עוגות, ועוגיות מקרון. הסניף החדש יהיה פתוח מהשעה שמונה בבוקר ועד חצות, ובימי שישי החל מ-8:00 ועד שעה לפני כניסת השבת. במוצ"ש הסניף ייפתח שעה לאחר צאת השבת ויהיה פתוח עד חצות.

המרכז של קרסו במעלה אדומים: רחוב הרכס 31, מעלה אדומים.

גלידת גולדה במעלה אדומים
גלידת גולדה במעלה אדומים | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

תפריט חדש בביסטרו פדריק, מודיעין
המסעדה מציעה תפריט חורף חדש goמנות כמו פטריות צלויות על רוטב חמאה שרופה (45 שקלים); טאטקי סינטה ברוטב דבש וסויה, איולי, צ׳יפוטלה ושומשום שחור (52 שקלים); uפפרדלה עם פילה בקר, ציר בקר, פטרוזיליה ושום (89 שקלים)

פדריק. הקדר 2, מרכז עינב מודיעין. 08-8560644

ביסטרו פדריק מודיעין
ביסטרו פדריק מודיעין | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

ארוחה מרוקאית בבראסרי  דל בורגו, הרצליה
המסעדה מציעה בימי שישי במהלך דצמבר ארוחה שכוללת סלטים מרוקאיים, דג מרוקאי עם חלה של שבת, טאג'ין קוסקוס עם שזיפים, שקדים, בשר טלה וירקות, מרק חרירה, תה ועוגיות מרוקאיות. מחיר הארוחה: 140 שקלים למבוגר ו-60 שקלים לילד עד גיל 12.

בראסרי Del Borgo. רמת ים 60, הרצליה. 09-7898181

ארוחת שיירינג במסעדת סילו, חולון
ביום חמישי הבא, 15/12, מסעדת סילו עורכת ארוחה בנושא אפס בזבוז מזון בשיתוף עם יינות הבר קיימא של יקב הרי גליל. בין המנות שיוגשו בארוחה: נתחי פלמידה כבושים על אספרגוס עם קרם זביון ושקדים קלויים; עגבניות מטאבון עצים עם מוצרלה ופרמזן; ריזוטו ערמונים עם פורצ'יני ודלעת; ופורקטה טלה במילוי תאנים, סוכר חום ובזיליקום על עלי מנגולד, בצלים ופטריות. מחיר ארוחת 12 מנות ויין: 279 שקלים לסועד.

סילו. פארק פרס, חולון. 03-5733315

 

יאקי בורגר ביא פאן
יאקי בורגר ביא פאן | צילום: איליה מלניקוב, יחסי ציבור

משקאות חורף בקפה קפה
הרשת מציעה משקאות חורף חדשים. בין האופציות:  קליקס בננה - משקה בננה חם עם קצפת וקליק צ'וקולטה;  קליקס שוקו אגוזים עם קצפת וקליק כריות צ׳וקולטה; קליקס מוקה עם קליק כדורים חום לבן (19 שקלים למשקה).

לפרטים

משקאות חורף ברשת קפה קפה
משקאות חורף ברשת קפה קפה | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור