מועדון הפיקניק בבית הנסן, ירושלים
בבית הנסן מציעים במהלך הקיץ סלי פיקניק של משק עפאים, עם לחמי מחמצת, גבינות וממרחים, לאכילה בשטח הגינה.

לפרטים נוספים

פופ אפ מול ים בפאסטל, תל אביב
המסעדה, בהובלת קובי בכר, עורכת בין ה-9 ל-12 באוגוסט מחווה למסעדת מול ים עם בעלי המסעדה יורם ניצן. בין המנות בתפריט: קפוצ'ינו סרטנים; סקאלופ רביולי - רביולי עשוי מסקאלופ ממולא בשרימפס על אספרגוס ועגבניות עם רוטב לובסטר ובלסמי מיושן; ולובסטר בנדיקט.

פאסטל. שדרות שאול המלך 27,  תל אביב. 03-6447441

מארזי פיקניק של אגאדיר
רשת ההמבורגרים מציעה מגוון מארזי פיקניק ברוח הקורונה. למשל: מארז של המבורגר בשני גדלים, שקיות צ'יפס, לחמניות וחמוצים בוואקום ושישיית בירות. 169-179 שקלים למארז.

לפרטים: 5690*

המארזים של אגאדיר (צילום: לאון יעקובוב, יחצ)
המארזים של אגאדיר. לאכול בפארק הקרוב אליכם | צילום: לאון יעקובוב, יחצ

מיזם משלוחי אוכל חדש בשם קופסת אוכל
ברוח התקופה מיזם חדש בשם קופסת אוכל מציע משלוחים של מבחר קופסאות קולינריות. יש קופסאות עם מוצרים לפי מתכון - כשהקופסה כוללת את כל מה שצריך להכנת מנות כמו פיצה, פסטה פוטנסקה או מסבחה; או קופסאות חומרי גלם ביניהן אחת עם יין מקומי ומוצרי מזווה מהגליל ורמת הגולן, בירה ישראלית עם מעדנים מכל הארץ ועוד.

לפרטים

ענר בן רפאל מתארח אצל חיים כהן, תל אביב
שף חיים כהן מארח ביום שישי בצהריים (11:00-16:00) במסעדת יפו תל-אביב את השף ענר בן רפאל. השפים יבשלו יחד מנות מיוחדות ובאירוע יתארחו גם אמנים ונגנים. בשבוע הבא יתארח במסעדה השף אוהד לוי.

יפו-תל אביב. יגאל אלון 98, תל אביב. 03-6249249

סניפים חדשים למאפיות מבית הבנדיקט, פולג ויהוד
המאפייה של הבנדיקט - גוד מורנינג סאנשיין - פותחת שני סניפים חדשים במתחם פיאנו בפולג ובמתחם לוגאנו ביהוד. שני הסניפים מציעים מבחר משקאות קפה, מאפים, עוגות, עוגיות, לחמים, כריכים, פיצות ופוקצ'ות.  

גוד מורנינג סאנשיין. דודו דותן 8, מתחם פיאנו, פולג. 054-4425170 | זאב וינהוז 29, מתחם לוגאנו, יהוד. 03-5592777

גוד מורנינג סאנשיין - המאפייה של בנדיקט (צילום: שרית גופן, יחצ)
גוד מורנינג סאנשיין - המאפייה של בנדיקט | צילום: שרית גופן, יחצ

תפריט טעימות תאילנדי חדש בקאב קם, תל אביב
המסעדה מציעה מדי יום שני תפריט טעימות תאילנדי, בכל פעם בדגש על חומר גלם אחר. התפריט כולל ארוחת 5 מנות ב-140 שקלים, או ארוחת 8 מנות ב-210 שקלים. בין המנות שיוגשו: סאי קוק איסאן - נקניקיית חזיר כבושה בשום וסטיקי רייס; לאב קגנאי מו - ברוסט וחלקי פנים קצוצים בתיבול איסאן; ונם מו הו - בייקון פילה חזיר כבוש בשום, עטוף בעלה בננה ועלי שיאפו.

קאב קם. לינקולן 11, תל אביב. 03-688-9960 

 

טעמי קיץ חדשים ברשת הגלידות דולצ'ה
רשת הגלידריות מציעה טעמים חדשים לקיץ: שוקולד מריר עם גוג'י ברי; שוקולד מריר עם צ'ילי חריף ; ספירולינה; פופקורן; בזיליקום; קמפרי ותפוזים; לבנה עם שמן זית וזעתר; צזיקי - גלידה מיוגורט יווני עם מלפפונים טחונים ומסוננים ושמיר קצוץ; ועוד.  16 שקלים ל-2 טעמים, 89 שקלים לקילוגרם.

דולצ'ה. האופה 2, קדימה | התחייה 12, פרדס חנה.  09-899-9010

חצר אוכל חדשה בבית קנדינוף, יפו
המסעדה פתחה את החצר שלה והיא מציעה במקום תפריט חדש עם מנות במחירים של 30-70 שקלים. בין המנות: פרחי כרובית עם לימון, עשבים, יוגורט טחינה ושאלוט מוחמץ; סשימי דג לבן עם סלט של זוקיני טרי, רוקט, מלפפון, כוסברה וצי'לי;  פיצה קנדינוף עם גבינת סולוגני גרוזינית, תרד וצ'ילי חרוך; צלחת דגים כבושים - מטיאס, איקרה, סרדינים עם חמאה וחלה קלויה עם צ'ייסר וודקה; ובר ים עטוף בפרגמנט עם שום ירוק, שרי צלוי, ארטישוק, שום קונפי ותפוחי אדמה צלויים.

בית קנדינוף. הצורפים 14, יפו. 03-650-2938

חצר חדשה בבית קנדינוף, יפו  (צילום: שרית גופן, יחצ)
חצר חדשה בבית קנדינוף, יפו | צילום: שרית גופן, יחצ

פתיחת מסעדת הקיץ של אמריקן קולוני, ירושלים
מלון אמריקן קולוני עודנו סגור, אבל מסעדת הקיץ שלו נפתחה לפעילות. בין המנות שמציעים כאן ניתן למצוא סלט קיסר עם אנשובי, קרוטונים, פרמזן ותוספת לבחירה מבין שרימפס, בייקון, עוף או סלמון מעושן; פוקצ'ה עם רוזמרין, שום ומלח ים; שישתאווק - שיפודי עוף מושרים במרינדה עם לימון, שום ופפריקה; ופיצה צמחונית עם ירקות העונה צלויים. המסעדה פועלת מדי יום, בשעות 18:00-23:00.

אמריקאן קולוני. לואי ונסן 1, ירושלים. 02-62979777  

מנוי חודשי של סן פלגרינו
מותג המים המוגזים מציע מנוי חודשי של 12 בקבוקים במשלוח הביתה. 99 שקלים לחודש.

לפרטים

חודש רוזה בקפה אירופה, תל אביב
המסעדה מציעה במהלך החודש תפריט שכולל מבחר יינות רוזה מכל העולם במחירים מוזלים בבקבוקים או בכוסות.  

קפה אירופה. רוטשילד 9, תל אביב. 03-5259987

מנות בשילוב מנקאי בטאיזו, תל אביב
שף יובל בן נריה מציע בטאיזו מנות בשילוב מנקאי כמו מיקס עלים חרדליים, חמצמצים ועלי תבלין עם כדורי קריספי אורז יפני ורוטב תאילנדי של מנקאי, למון גראס, גלנגל, כפיר ליים,עלי פנדן, פלפל שחור, וסלרי (58 שקלים); דאמפלינגס תירס עם קרם תירס טרי, ארטישוק ירושלמי, הל ירוק, עגבניות צלויות, חלב אורז ומנקאי (88 שקלים); ופוט סטיקרס מנגולד - מנקאי עם חיטה ירוקה, מקדמיה, צ'יפס שום ופטריות שימג'י (76 שקלים).

טאיזו. מנחם בגין 23, תל אביב. 03-5225005

פיצות מרחבי העולם בפאפא ג'ונס
רשת הפיצות משיקה ליין חדש של פיצות מרחבי העולם ומציעה 30 אחוזי הנחה על הסדרה החדשה. בין הפיצות: פיצה טוסקנית עם שש גבינות - פרמזן, רומנה, אסיאגו, פונטינה, פרובולונה ומוצרלה (59.50 שקלים); האיטלקית החריפה - פיצה עם כדורי בשר, פפרוני בקר וצ'ילי כתוש (62.90 שקלים); ופיצה יוונית עם גבינת פטה, בצל סגול, עגבניות, זיתים שחורים, פלפל פפרוצ'יני וגבינת מוצרלה (59.50 שקלים).

לפרטים

פיצה חריפה של פאפא ג'ונס (צילום: פאפא ג'ונס, יחצ)
עד שנוכל לטוס, פיצות מכל העולם בפאפא ג'ונס | צילום: פאפא ג'ונס, יחצ

שיתוף פעולה קולינארי יהודי ובדואי
מארזים חדשים בשם נגבמרקט מציעים שיתוף פעולה של מוצרים בדואיים מהנגב עם עמותת השחר החדש. במארזים יש מבחר ריבות כמו עגבניות שרי בפורט לבן וקינמון; ריבת צ'ילי עם תאנים; משמשים בברנדי עם ג'ינג'ר וצ'ילי; וכן תבלינים בדואיים, ממרח טחינה, שמן זית מתובל ועוד.  

לפרטים

סופי שבוע קולינריים במלון ממילא, ירושלים

במהלך סופי השבוע של חודש אוגוסט יתארחו שפים מובילים לארוחות מיוחדות במסעדות מלון ממילא הירושלמי. בין השפים שיגיעו: רן שמואלי שיערוך ארוחה מקומית במסעדת הרופטופ; אביב משה שיערוך ארוחת דגים במסעדת הפי פיש; ומאיר אדוני שיערוך ארוחה בסגנון מסעדת כתית ברופטופ.

רופטופ והפי פיש, מלון ממילא. שלמה המלך 11, ירושלים. 02-5482230

ארוחות מיוחדות במלון מצודת דוד, ירושלים
במהלך החודש יתארחו מבחר שפים במלון מצודת דוד בירושלים, ביניהם השף אבי ביטון והשף עומר מילר, שייצרו עם שף המלון איתן דורון ארוחות פופ אפ איטלקיות וארוחות בסגנון דיינר אמריקאי.

מצודת דוד. המלך דוד 7, ירושלים. 02-621-1111

משלוחי אוכל מהדיספנסה של תמר, תל אביב
השפית תמר כהן צדק מציעה במשלוח לאזור תל אביב, רמת גן וגבעתיים מבחר מנות להכנה סופית במטבח הביתי, כמו פסטת טליאטלה קלאסית; פסטת פפרדלה עם עשבי תיבול; רוטב ארטישוק עם פיסטוקים ובזיליקום; רוטב אנשובי עם שמן זית וגרידת לימון; לימונצ'לו; ואנטיפסטי ירקות.

דיספנסה-קוצ'ינה הס 4. רחוב הס 4, תל-אביב. 052-4810047

הגאון, בית אוכל חדש בתל אביב
ארז אלמוג פתח לפני שבועיים מזללה בשם הגאון ובה מבחר מנות בפיתה או בצלחת. בין האופציות פה פיתת עראייס; פיתה עם קבב; פיתה עם נקניקיות מרגז; פיתה עם פרגיות; ופיתה עם רצועות אנטריקוט. המחיר לפיתה הוא 42 שקלים ולמנות בצלחת עם צ'יפס, ירקות על האש וסלט ירקות - 55 שקלים.

הגאון. הנציב 20 פינת בית הלל, שכונת מונטפיורי, תל אביב

תפריט חדש בברנרד, ראשון לציון
בר הברנרד בראשון לציון מציע תפריט חדש ובו מנות כמו סיגרים מטוגנים וממולאים בטלה, בצל ועשבי תיבול על טחינה ואריסה; פסטה עם ברוקולי בשמן זית, שרי, שמפניון, בצל סגול, סלרי, שאטה ופרמזן; וקציצות קישואים עם גבינות מלוחות, ירק וחמוציות בטחינה.

ברנרד. רוטשילד 77, ראשון לציון. 03-6200107

יריד קיץ בשוק הנמל, תל אביב
בימי חמישי של חודש אוגוסט בשעות 10:00-20:00 מציעים בשוק הנמל יריד קיץ בו ימכרו מגוון חומרי גלם ומוצרים כמו עוגיות מקושטות של קייק ארט, קונפיטורות של אברהם רינד, טחינה בטעמים של מאיה מילס, חמאת בוטנים של ג'ייסון כהן ועוד.

יריד הקיץ של שוק הנמל. הרחבות שסביב לשוק הנמל, האנגר 12, נמל תל אביב

שירות הזמנות חדש לפיצה האט
רשת הפיצות מציעה שירות משלוחים והזמנות חדש דרך אפליקציית וואטסאפ.

לפרטים