פיצות חדשות בהולה הולה, תל אביב

קצת יותר משנה אחרי שפתח את המסעדה החלבית החליט השף שקד פחימה להוסיף לתפריט הקבוע את הפיצות הנפוליטניות שלו. בין הפיצות: פיצה חריפה עם רוטב נפוליטני, מוצרלה, תערובת פלפלים חריפים, בזיליקום ופרמזן (67 שקלים); פיצה מתקתקה עם רוטב נפוליטני, שום קונפי, זיתי קלמטה, סוכריות שרי, פרמזן וארוגולה (73); ופיצה לבנה עם רוטב שמנת כמהין, מוצרלה, גאודה ופרמזן (85).

הולה הולה. סמטת הכרמל 27, תל אביב. כשר

אומניה מסעדת בשר   (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
אומניה. מנות חדשות בדרך | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

שף חדש במסעדת אומניה של פאדי דבאח, דיר אל אסד

פאדי דבאח, הבעלים של רשת אנגוס ושל מסעדת הדגל אומניה, צירף לאימפריית הבשרים שלו שף חדש - אסיל שריף. שריף למד בבתי ספר הגבוהים למטבח ואירוח דוגמת בית הספר השווייצרי בירדן, השתלם בהונג קונג וגם ניהל מטבחי שף בארץ, וכבר הספיק להגיע לטופ 5 בטופ שף המזרח התיכון. בימים אלה הוא בונה תפריט חדש, אז יש למה לצפות - כי מלבד הבשרים של דבאח ומנות הדגל כמו בראנייה, קובנייה ושקדי עגל על קרם תירס, שאותן שילב בתפריט המסעדה השף זוזו חנא שליווה את הפתיחה, יהיו באומניה מנות שף חדשות.

אומניה. דיר אל אסד

גראז'. המבורגר חדש (צילום: רועי צור, יחסי ציבור)
גראז'. המבורגר חדש | צילום: רועי צור, יחסי ציבור

המבורגר מושחת חדש בגראז', תל אביב

בסניף רמת החייל של הגראז' הושק לאחרונה המבורגר חדש שמשלב בין הסמאש המעולה של המקום למנת הדגל הנקראת "דגל". התוצאה היא מיניפלצת טעימה ועסיסית שכוללת שתי קציצות סמאשבורגר, גבינת צ'דר מומסת, בייקון טלה וכדורי מק אנד צ'יז מטוגנים בציפוי קריספי. כל זה בתוך לחמניית בריוש. מחיר: 89 שקלים כולל תוספת צ'יפס ושתייה קלה.

גראז'. ראול ולנברג 24 תל אביב

ארוחות פרטיות. בית תאילנדי (צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור)
ארוחות פרטיות. בית תאילנדי | צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור

ארוחות פרטיות בבית תאילנדי, תל אביב

בכל יום שני מ-4.3 ואילך יארח החדר הפרטי של מסעדת בית תאילנדי, "קואה קון לק", ארוחות אינטימיות למספר מצומצם של סועדים. כחלק מהחוויה יחלקו האורחים שולחן עם סועדים שאינם מכירים, וייהנו מתפריט שבנה השף יריב מלילי במיוחד. הארוחה תכלול 8-11 מנות לטעימה, שבחלקן הסועדים ייקחו חלק פעיל בהרכבה. כל סבב מנות ילווה באלכוהול תואם, כולו תוצרת הארץ (4-5 כוסות בארוחה). הארוחות יהיו בשיתוף פעולה עם עסקים ישראלים, והראשונים להתארח יהיו "הקוורטט" – רביעיית יקבי בוטיק מהרי יהודה הכוללת את היקבים פלאם, ספרה, קסטל וצרעה.

בכל ארוחה ישתתפו 14-16 סועדים, ומחיר הארוחות 480 שקלים לאדם (כולל יין). דוגמאות למנות מהתפריט: יאם סום או גונג - סלט של דג קצוץ ומטוגן עם פומלה, למון גראס, בצל סגול ופלפלים חריפים עטוף בחסה משי ומוגש עם שרימפס; סאי הואה - נקניקיות של צ'אנג מאי (תוצרת המסעדה) בתיבול שורשים ועשבים; טאם טואה - סלט של לוביה, פפאיה, חציל תאילנדי, עגבניות שרי, פלפל חריף ובוטנים בתיבול תאילנדי מסורתי; ונאה טון פאד פריק תאי - נתחי אונטריב בבישול ארוך מוקפצים בפלפל שחור, בצל, פלפל ירוק ופלפל אדום.

בית תאילנדי. בוגרשוב 8, תל אביב. טלפון: 03-5178568

מסעדת דלאל בשיתוף פעולה עם יקב רקנאטי, תל אביב

יקב רקנאטי יתארח במסעדה עד 2.3, בארוחה שתוגש בכל ערב מ-18:00 ותכלול 3 מנות המותאמות ל-3 יינות: כרישה נמסה, טוויל זעתר וגבינה צ'רקסית של משק הירש מצומת כוח בגליל העליון - תוגש עם רקנאטי סוביניון בלאן כרם אודם, בציר 2021 (84 שקלים); ניוקי בעבודת יד בחמאה חומה, עם תימין ופטריות פורטובלה ישראליות צלויות - תוגש עם רקנאטי מרלו כרם אודם, בציר 2020 (114 שקלים); וסטייק סינטה מקומית ותבשיל עולש בר ולשון הפר בקטיפה גלילית - תוגש עם רקנאטי קברנה סוביניון כרם אודם, בציר 2020 (196 שקלים).

להזמנת מקום: 03-5109292

דניס צלוי על פסטה קרועה ושרי. תפריט חדש בביגה (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
דניס צלוי על פסטה קרועה ושרי. תפריט חדש בביגה | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

רשת קפה ביגה משיקה תפריט לשנת 2024

הקונספט של התפריט: מנות שף בהשראת מסעדות הביסטרו הטובות בעולם ובדגש על קולינריה אסייתית, במחירים שווים לכל נפש. בין המנות הראשונות: סלט כרובית וטחינה חמצמצה (52 שקלים); כדורי ארנצ'יני (54); וטאקו מקסיקני (57). בין המנות העיקריות: מוקפץ אודון טוקיו (72 שקלים); טורטליני ארטישוק ברוטב שמנת וכרובית (82); דניס צלוי על פסטה קרועה ושרי (117); וסלמון צלוי עם פירה ברולה (97). בגזרת הקינוחים מחדשת הרשת את מנות הפרנץ' טוסט בריוש ובננות מקורמלות (54 שקלים) והטארט שקדים ופירות יער (54). בגזרת המנות הטבעוניות מצטרפת לתפריט מנת טאקו מקסיקני עם בשר מפורק טבעוני של חברת רדיפיין מיט (57 שקלים).

לצד התפריט מציעה הרשת מוצרים לרכישה לבית כמו מאפים ולחמים, דברי מאפה טריים, עוגות, עוגיות, מטבלים, ממרחים, פסטות, רטבים, מוצרים ללא גלוטן ומוצרים ללא סוכר.

הרשת כשרה למהדרין. לרשימת הסניפים

המוזלי של rebar (צילום: רונן מנגן, יחסי ציבור)
המוזלי של rebar | צילום: רונן מנגן, יחסי ציבור

סדרת קעריות מוזלי חדשה ב-rebar

הרשת rebar מרחיבה את קטגוריית הארוחות הקלות עם 3 מנות מוזלי חדשות, שבתחתיתן גרנולה, עליה יוגורט או שכבה קרמית ומלמעלה טופינג של פירות, אגוזים, זרעי צ'יה או מה שבוחרים. המנות הן גרנולה מייפל עם טופינג לבחירה (29 שקלים); ויגן בול עם בננה, פרוזן ונילה, חלב קוקוס, גרנולה מייפל וטופינג לבחירה (32); ובננה, פרוזן ונילה, חמאת בוטנים, חלבון בטעם שוקולד (16 גרם חלבון), משקה סויה, גרנולה שוקולד וטופינג לבחירה (32).

לרשימת הסניפים

בתיאבון!