אחרי פתיחתה של מסעדת-מתחם הבילויים AKA44 ושל אחת המסעדות המדוברות של התקופה, רדלר, ברחוב נחלת בנימין התל אביבי, יש מצטרפת נוספת לחגיגה: דינר (DINNER). דינר מגדירה את עצמה כמסעדת בר סלון, ורוצה להציע חווית בילוי אורבנית של קולינריה ואלכוהול בשילוב עם מוזיקה ותערוכות אומנות מתחלפות ועמדת דיג'יי.

מאחורי המיזם עומדים אשת חיי הלילה אתי מרק (LEMON, החתול והכלב, מסעדת אסקובר ובר ה-Beer Garden) והמסעדנים ליאור דורי ושלום לוי, בעלי אלבי בשוק הפשפשים, ומי שמנצח על המטבח הוא אזמט אוסמונוב, בוגר קבוצת R2M. 

דינר נחלת בנימין. דגים, בשר, ירקות (צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור)
דינר נחלת בנימין. דגים, בשר, ירקות | צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור
חביבי אלבי (צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור)
חביבי אלבי | צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור

דינר שוכנת באחד המבנים היפים באזור, בית צ'רנוב שנבנה בשנים 1910-1918 והיה אחד הבניינים הראשונים בנחלת בנימין ולאחרונה שופץ ושוחזר. המקום כולל 76 מקומות ישיבה ביניהם בר אלכוהול, בר ממנו ניתן לצפות בשף והצוות שלו במטבח, שולחנות ישיבה סטנרדטיים, ישיבת לאונג' נמוכה, וגינה רחבת ידיים שפונה למדרחוב נחלת בנימין וכוללת כ-100 מקומות ישיבה.

שף אזמט אוסמונוב על המנות (צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור)
שף אזמט אוסמונוב על המנות | צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור
גם שיפודים (צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור)
גם שיפודים | צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור
טמפורה וולקנו (צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור)
טמפורה וולקנו | צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור

בין המנות הבולטות בתפריט שבנה אוסמונוס: TEMPURA VOLCANO - דג ים לבן בטמפורה בירה, רוטב קארי אדום, אננס מקורמל, פרחי כרובית ופרחי מאכל 76 שקלים), YOU AND ME - שיפוד פרגית צ'יקן טיקה, שיפוד חזה אווז על טורטיות מלאווח ברוטב אריסה ליים, שרי ,כוסברה ופרחי מאכל (69 שקלים), DOUBLE DATE TARTAR - פילה בקר חתוך דק, בצל סגול, איולי צ'יפוטלה, צ'ילי ירוק על קראנץ' לחם מחמצת ופרחי מאכל (76 שקלים),  DINNER ART - לברק פרוס ברוטב שמן זית וליים, בצל מוחמץ, צ'ילי אדום, צ'ילי ירוק, ענבי מרלו ומיקרו כוסברה ומלח אטלנטי (71 שקלים).

View this post on Instagram

A post shared by D I N N E R (@dinner_art_salon)

דינר. נחלת בנימין 25, תל אביב. שעות פעילות: ראשון-שבת מ-19:30 ועד אחרון הלקוחות. טלפון: 052-4646879