מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

עוד אחת נפלה: מסעדת גורדוס נסגרת

היכל ההמבורגרים והמנות המושחתות בפארק פרס בחולון הודיע בשעות האחרונות על סגירה. המסעדה, שפתחו בזמנו עדי הימלבלוי ובעלה דאז נדב פלד, נסגרת חצי שנה אחרי הגירושין של השניים

נדב בורנשטיין, חדשות האוכל
mako אוכל
פורסם:|עודכן:
טאקו שוקולד גורדוס
טאקו שוקולד גורדוס|צילום: גל קולוג, יח"צ
הקישור הועתק

אחרי 9 שנים- אחד הדיינרים הפעילים בישראל מודיע על סגירה. בפוסט הפרידה כתב הבעלים, נדב פלד: "לפעמים החגיגה נגמרת. אנחנו סוגרים. אחרי שעברנו אין סוף 'אירועים', 'מבצעים', מגפה קטנה קטנה, מלחמה גדולה ומצבי רוח משתנים שכל אחד מהם כיבה עוד חלק ועוד חלק בלהט שסבב סביב ההתעסקות בדבר הזה שנקרא מסעדה".

גורדוס נפתחה ב-2015 בפארק פרס בחולון - מיזם משותף של עדי הימלבלוי, בעלה דאז נדב פלד והמסעדן ברנרדו בלחוביץ'. היא הייתה בין המסעדות הראשונות שהגישו המבורגרים מושחתים במיוחד, ובאופן כללי חרתה על דגלה את קונספט המנות המוגזמות (וגםמנה אחת בתוך אסלה).

עם השנים המציאות השתנתה וגם היחסים בין השותפים, והנה כחצי שנה לאחר הגירושים של בני הזוג גם המסעדה נפרדת.

"בתאריך 15.11.24, אחרי 3,145 ימים (אבל מי סופר), התאורה בגורדוס תכבה בפעם האחרונה וההצגה תיגמר לעת עתה. ייתכן שעוד נצוץ בצורה כזו או אחרת אבל אולי גם לא. תודה לכל מי שהיה חלק".

מצאתם טעות לשון?