מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

מסעדת מחניודה מגיעה לתל אביב

אחרי 13 שנות פעילות, מסעדת מחניודה של השף אסף גרניט לוקחת הפסקה לצורך מייקאובר מסיבי. החדשות הטובות: באותו זמן היא תפעל בתל אביב, עם אותם תפריטים ואותו פלייליסט. ובכל זאת יש הבדל אחד משמעותי

אוכל טוב
mako
פורסם:
אסף גרניט, לוטה
אסף גרניט, לוטה|צילום: גיא כושי - יריב פיין, יח"צ
הקישור הועתק

מסעדת מחניודה הירושלמית של השף אסף גרניט יוצאת להפסקה מפעילות לצורך שדרוגים, אבל אל חשש: בזמן שהמקום בירושלים מושבת יופעל פופ אפ של המסעדה בתל אביב. במשכן הזמני תפעל אותה נבחרת שפים של המסעדה המקורית, התפריט יהיה זהה וכך גם הסממנים הייחודיים למקום - הפלייליסט והאווירה הירושלמית.

פופ אפ ל"מחניודה" בתל אביב
הקרנבל מגיע לעיר. "מחניודה"|צילום: איתמר גינבורג
פופ אפ ל"מחניודה" בתל אביב
יותר מקום על הבר. הבית החדש של "מחניודה"|צילום: איתמר גינבורג
פופ אפ ל"מחניודה" בתל אביב
גם שם המטבח פתוח. מסעדת האם של "ראפיד"|צילום: איתמר גינבורג

השיפוצים יתחילו ב-5 בפברואר, וממש אז יתמקמו המסעדה וצוות העובדים בקומה העשירית של מגדל המשולש בעזריאלי, וליתר דיוק ב"שושו" - מסעדת האם של חברת הפינטק ראפיד. הדמיון למסעדת האם יהיה כל כך גדול שאפילו מספר מקומות הישיבה יישאר זהה - 80 מקומות בסך הכל - וגם כאן יהיה מטבח פתוח שיאפשר לסועדים לצפות בהצגה החדשה בעיר.

ההבדל היחיד, פרט לזה הגיאוגרפי, הוא שבפופ אפ התל אביבי יהיה קצת יותר מקום על הבר. בשעה שמחניודה מציעה שישה מקומות על הבר, שושו מציעה 30.

מדובר בפעם הראשונה שהמסעדה הירושלמית תהיה סגורה לרגל שיפוצים מאז שנפתחה ב-2009.

* הפופ אפ יהיה פעיל בכל ימות השבוע (שישי-שבת סגור) מהשעה 18:30.

מחניודה בשושו. מגדל עזריאלי המשולש, קומה 10 (כניסה מקומה 3 בקניות עזריאלי)

מצאתם טעות לשון?