משיחות עם טבעונים רבים שקרובים אלינו, אנחנו יודעים שאחד הדברים הקשים ביותר בטבעונות הוא הוויתור על דברים שפעם היו מאוד אהובים. יש תחליפים להכל כמובן, אבל יש דברים שקשה להחליף - כמו גלידת שמנת עשירה ומלאה בתוספות. 

גלידת פינאט באטר קאפ, בקערה (צילום: מורג ביטן,  יחסי ציבור )
תכף עם חלב קוקוס או שקדים | צילום: מורג ביטן, יחסי ציבור

>> בואו לפייסבוק שלנו

החדשות הטובות הן שחברינו הטבעונים צריכים להתאפק רק עד האביב הבא, אז מתכננים חמודי הגלידה בן אנד ג'ריס להשיק גלידה טבעונית. החברה מתכננת להוציא גלידת נטולת מוצרי חלב, המבוססת על חלב קוקוס או חלב שקדים (טרם הוחלט). זו לא הגלידה הטבעונית היחידה בשוק, אבל זו כן בשורה מצד חברה כל כך גדולה ואהובה, שמצהירה שהיא לא זונחת פלח גדול באוכלוסייה שלא יכול לצרוך את המוצרים שלה. 

זו לא החדשה הטובה היחידה שמגיעה מכיוון החברה, שלאחרונה הודיעה שתהפוך את מפעל הגלידה שלה בישראל, הנמצא בבאר טוביה, למפעל המזון הישראלי שכל מוצריו יופקו בסחר הוגן, שמבטיח מחיר הוגן לחקלאים בעולם השלישי. 

אה, ויש לנו גם סוד קטן לחלוק אתכם: בקרוב מאוד הולכים להופיע בסופרים ומרכולים נבחרים ארטיק צ'רי גרסייה #רקאומרים.

(מקור)

>> גלידת בננות, שוקולד ואגוזים טבעונית של אורי שביט
>> לכל המתכונים הטבעוניים