אוכל
אוכל טוב

זאת תהיה שנה טובה: המסעדות שאנחנו הכי מצפים להן ב-2018

2017 הייתה שנה לא פשוטה לקולינריה הישראלית, אבל מסקירה קצרה של המסעדות שצפויות להיפתח בשנה הבאה, נראה שלמרות הכל יש כאן המון למה לצפות. מהביסטרו החדש של אבי ביטון, דרך המסעדה המבטיחה של ויקטור גלוגר ועד נחיתתה המבורכת בארץ של רשת ווק טו ווק. אז שייפו מזלגות - הן עוד רגע כאן

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 21/12/17 15:00 
 גירוס (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
הגירוס של גרקו. מצפים לסניף שני | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור