אוכל
אוכל טוב

טעמנו את הגלידה שמטריפה את תל אביב

הטרנד האיטלקי הכי שווה מגיע לאוטלו ברחוב דיזנגוף: ברז של שוקולד חם שנמזג לתוך גביע, פלוס גלידה איטלקית רכה בשלל טעמים. המקום מושקע ונעים, הברז הוא סוג של התגשמות חלום, יש שוקולד איכותי לקחת הביתה - נשאר רק לשפר את הגלידה עצמה, ואנחנו עוברים לגור שם

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 09/08/17 13:10 
אוטלו גלידה דיזנגוף (צילום: ג'רמי יפה, אוכל טוב)
צילום: ג'רמי יפה, אוכל טוב