אוכל
אוכל טוב

תמיד טוב: טעמי החורף של הגלידריות שאתם חייבים להכיר

אם תשאלו אותנו, גלידה טעימה הרבה יותר בחורף. עכשיו חוץ מהסיפור הזה שהחורף הישראלי לא באמת קיים, מתברר שלא מעט גלידריות התחדשו בטעמים נהדרים לקראת העונה הקרירה, ואתם ממש לא רוצים לפספס את זה. מגלידת הרוגלך של אייסברג ועד גלידת הוולרונה של יקב התשבי

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 26/12/17 11:35 
בוזה גלידה קינוח תקליטים  (צילום: אורית פניני, יחסי ציבור)
נגנו לנו קצת מקינוח התקליטים בבוזה | צילום: אורית פניני, יחסי ציבור