אוכל
אוכל טוב

נומי: המסעדה הכשרה החדשה של שף יורם ניצן (מול ים)

3 שנים אחרי שמסעדת מול ים המיתולוגית נסגרה לצמיתות, השף שהוביל אותה מגלה את עצמו מחדש במסעדת נומי (Nomi) החדשה והכשרה במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בתל אביב: "אז נכון, אני לא יכול לבשל יותר לובסטר אבל אני כן מביא דברים מצוינים; המצאתי פה את עצמי מחדש"

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 24/12/18 07:00 
אניולוטי מסעדת נומי (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
3 שנים אחרי סגירת מול ים: המסעדה החדשה של יורם ניצן | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור