קינוחי חורף חדשים בבוקריה, פתח תקווה

לכבוד החורף מסעדות בוקריה מוסיפה כמה קינוחים מושחתים לתפריט: "אגז קינדר בואנו" - לחמניות חמאה מקורמלות עם שתי ביצי קינדר, האחת במילוי גלידת וניל והשנייה במילוי גלידת בננה, ומעל הכל רוטב של ממרח אגוזי לוז ושוקולד לבן (46 שקלים); "סופגי פלצת" - סופגנייה ממולאת בגלידה, קצפת, ופל שוקולד, תפוצ'יפס, רוטב שוקולד ופצפוצי שוקולד (48 שקלים); ועוגת קרפים - שכבות של קרפים ביתיים במילוי קרם מסקרפונה בציפוי מרנג, עם תותים ושוקולד חלב (48 שקלים).

בוקריה. יצחק רבין 17, פתח תקווה. 03-7444760

קבלת שבת במסעדת החוף, אשדוד

מסעדת החוף של המסעדן אידי ישראלוביץ מקיימת מדי שישי מהשעה 14:00 ועד 18:00 קבלת שבת עם זמר מתחלף ותפריט חורף חדש. בין המנות: סרטני חוף השיט הכחול, מנת פאייה, פורל חמאה ושקדים, פילה לוקוס על מצע פפרדלה וספגטי פירות ים. המחירים: בין 70 שקלים ל-140 שקלים למנה.

החוף. אוניון 5, אשדוד. 08-9107661

סניף חדש למסעדת רפאלו בעין שמר

אחרי שני סניפים ותיקים בקריית ביאליק ובחיפה, מסעדת רפאלו מגיעה לעין שמר שבשרון הצפוני עם סניף חדש ובו 100 מקומות ישיבה. בין המנות בתפריט: קנלוני קרם פולנטה ברוטב חמאת מרווה ויין לבן (44 שקלים); פטה כבד עם גנאש פיסטוק ורוטב פטל, ריבת פסיפלורה ואגס שיכור (49 שקלים); פיצה צ'יפולה עם מוצרלה, סטרקינו, פרמזן, עלי תרד, עגבניות שמש, ארטישוק וקונפי שום (59 שקלים); לינגוויני פילה בקר ביין אדום עם אספרגוס, צ'ילי, צנוברים ופרמזן (82 שקלים); ולינגוויני דה מארה עם שרימפס, קלמרי, בשר מולים, יין לבן, חמאה, שום ושרי צלויות (89 שקלים).

רפאלו. מרכז מסחרי fashion, עין שמר. 1-700-504-506

ארנצ'יני, רפאלו (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
ארנצ'יני, רפאלו | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

שעת תה במלון אמריקן קולוני, ירושלים

מלון אמריקן קולוני מצטרף למסורת הבריטית הוותיקה של שעת תה, בכל יום בשעות 15:00-18:00 ליד האח בלובי המלון או במסעדת ה-VAL'S. כמנהג האנגלים ארוחת התה מוגשת על מגש בעל שלוש קומות וכוללת בין השאר סנדוויצ'ונים של סלמון על גבינת שמנת או קרפצ'יו של מלפפון טרי ועגבנייה על חמאה; עוגיות סקונס בטעם טבעי או בניחוח קינמון, המוגשות עם ריבה וחמאה; ופלחים ממבחר מפירות העונה המוגשים עם קצפת. המחיר לאדם: 78 שקלים.

מלון אמריקן קולוני. לואי ונסן 1, ירושלים

המבורגר מקסיקני חדש ברשת בורגר סאלון

ברשת בורגר סאלון השיקו השבוע המבורגר חדש בשם wild: בורגר גבינה 160 גרם בתוספת גוואקמולה פיקנטי וירקות טריים, מוגש עם צ'יפס טורטייה מתובל. המחיר: 58 שקלים במקום 66 לחברי מועדון ולמצטרפים חדשים (ההצטרפות ללא עלות וניתן להצטרף דרך הורדת האפליקציה). ההטבה תקפה עד 31.12.

מסעדת טאבון פאטמה משיקה תפריט קדירות חורפי, זרזיר

לכבוד החורף נוספו לתפריט של טאבון פאטמה חמישה סוגי קדירות: אוסבוקו - בשר עגל חלב שמבושל 4 שעות על אש נמוכה עם תיבול מיוחד, מוגש על מצע של אורז, מג'דרה או מקלובה (70 שקלים); מנסף כבש - שוק כבש מבושלת 4 שעות על אש נמוכה, מוגשת על מצע של אורז, מג'דרה או מקלובה (80 שקלים); מנת הדגל של המסעדה, מטפונה - עוף שלם שנצלה בבטן האדמה ולאחר מכן מוכנס לקדירה, מוגש על מצע אורז, מג'דרה או מקלובה (100 שקלים). לקהל הצמחוני/טבעוני הרכיב השף קדירה מארבעה סוגים של ירקות ממולאים: כרוב, עלי גפן, חצילים וקישואים, ברוטב עגבניות ותבלינים מיוחדים (60 שקלים); ויש גם מנת ילדים בעלות של 45 שקלים הכוללת פרגיות טריות על מצע תפוחי אדמה, שנאפים בתנור עץ מיוחד.

טאבון פאטמה. בכניסה לזרזיר. 050-9494969

בראנץ' סוף שבוע חדש בבר הבלבוי, תל אביב

בר הקוקטיילים בלבוי משיק בראנץ' חדש שיוגש בימי שישי ושבת בשעות 10:00-16:00. הבראנץ' כולל מנות פתיחה אל מרכז השולחן ללא הגבלה, יחד עם מגדל לחמים: לחמנית שאור, בייגל, לחם חמניות ומיני בריוש. בהמשך, כל סועד בוחר מנה עיקרית אישית. מחיר הארוחה, כולל קוקטייל בוקר אלכוהולי - 120 שקלים לאדם. בין מנות הפתיחה: לחם בננה ושוקולד מריר, קרם חציל, איולי, סוכריות פטה כבד ומרק תפוח אדמה וכרישה חם עם קורנפלקס מעושן. בין המנות העיקריות: האש נורבגי עם סלמון מעושן, שמנת, קונפיטורת פלפל וקטשופ ווסטרשייר; ביצי בני על בריוש עם בטן חזיר ורוטב הולנדז בזיגוג בייקון; מגדל פנקייקס דלעת עם בננה, בייקון ודבש קינמון; ירך אווז עם ביצה רכה, בליווי ירוקים רעננים, עגבניות שרי ותפוחי אדמה צרובים בלימון וזיתים; וקלאב סנדוויץ' של עוף עם אננס, מיונז חזרת, שינקן וסלט תפוחים ירוקים.

Bellboy, מלון ברדיצ'בסקי, ברדיצ'בסקי 14, תל אביב. 03-7289213

בראנצ', בלבוי (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
בראנצ', בלבוי | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

תפריט קוקטיילים חדש בדאבל סטנדרט, תל אביב

בר הדאבל סטנדרט משיק תפריט קוקטיילים חדש שכולל, בין השאר: PALAPA - רום מיושן, ליים, מחית אננס וקינמון ביתית וחלב קוקוס; NESTEA PEACH MOJITO - רום לבן, תה אפרסק, סאן ג'רמיין וקאווה; ו-GERMAN SAUR - ייגרמייסטר, חלב אגוזים ולימון טרי. המחירים נעים בין 42 ל-48 שקלים. לצד הקוקטיילים יש גם מנות חדשות בתפריט: מרק קרם כרובית וקקאו (24 שקלים); דפי סלק וגבינת עיזים עם פרמזן וזעתר (32 שקלים); כרובית ירוקה בתנור עם פנקו ושקדים (34 שקלים); נקנקיית עגל וקרם שורשים עם קולסלאו גזר כרוב וג'ינג'ר (46 שקלים) ועוד.

דאבל סטנדרט. דיזנגוף 247, תל אביב. 03-5550966

סניף חדש לרשת קפה נמרוד בגליל העליון

קפה נמרוד חוזר לגליל עם סניף חלבי במתחם אגמון מרקט. בין המנות בתפריט: סביצ'ה דג - דג ים טרי עם עשבי תיבול, עגבניות ובצל, מוגש על גבינת לבנה לצד לחם, חמאה וממרח עגבניות מיובשות; קיש המושבה - פשטידת הבית אפויה בתוך בצק פריך משתנה מדי יום, מוגשת עם סלט ומטבלי הבית; וסלט ג'עוני - חסות וארוגולה, סלק, אגוזי מלך, גזר, עגבניות שרי ובטטה קריספי, ברוטב ויניגרט עם טופו מגורד או גבינת פטה.

קפה נמרוד. מתחם אגמון מרקט, מלון גליליון, על כביש 90

מנות חורף חדשות במסעדת טאיה, קדימה

לכבוד החורף מתחדשת מסעדת טאיה במנות כמו בקר גאו לי - בשר בקר קצוץ דק מוקפץ עם בזיליקום, על מצע אורז, מוגש עם ביצה עלומה ובצל ירוק (64 שקלים); קוביקארי - תבשיל עשיר ומשביע של עוף בקארי אדום עם חלב קוקוס, בצל, פלפל וכוסברה, על מצע של אורז לבן (64 שקלים); ורם יאם - אטריות אודון, שרימפס, מולים, פטריות שמפיניון, צ'ילי, למון גראס, כרוב, עלי כפיר וכוסברה (61 שקלים). לצד התבשילים יוצעו ספיישלים של מרקים מחממים כמו מרק גיוזה תאילנדי, ובו גיוזה במילוי עוף, קארי אדום, פטריות, גזר, נבטים, חלב קוקוס, בצל ירוק וכוסברה (34 שקלים), או מרק ראמן גיוזה ובו גיוזה במילוי פטריות שיטאקי, נבטים, במבוק, בצל ירוק ושמן שומשום (34 שקלים).

טאיה. האופה 1, קדימה. 09-7728878

תפריט ושף חדשים במסעדת הצוענייה, תל אביב

מסעדת הצוענייה התחדשה בשף אלון ברנע, שהביא איתו לתפריט מנות חדשות חדשות. ביניהן: בואיקוס - לחמניות גבינה בולגריות עם סלט של ארטישוק, ביצים, יוגורט ושמיר; אבגולמונה - מרק עוף מהמסורת היוונית עם ביצים ולימון (46 שקלים); קלפטיקו - כתף טלה וירקות עם שומר צלוי וציר כבש, דבש ויין לבן (92 שקלים); וצ'וואפ - מנת רחוב סרבית של פרוסות פילה טרי צרובות, מיונז צ'ילי וריבת שרי, עם צ'יפס אדמה וסלט של עשבי תיבול, צלפים ובצל (94 שקלים).

הצוענייה. פנחס בן יאיר 3, תל אביב. 03-5521333

עסקיות צהריים חדשות בברבדוס, נס ציונה

מסעדת ברבדוס מרחיבה את שעות הפעילות שלה לשעות הצהריים, ותגיש תפריט עסקיות בימים א'-ה' מהשעה 12:00 ועד 19:00. התפריט יכלול מנה ראשונה, מנה עיקרית ושתייה קלה במחיר 49, 59 או 79 שקלים. בין המנות ראשונות: מרק יומי מתחלף; פלאפל עדשים בתיבול קארי נענע לצד סלט עגבניות רענן עם טחינה/יוגורט; קרפצ'יו בקר מבשר טרי, עם חומץ בלסמי, מיצי עגבניות, ארוגולה ופרמזן; וחציל שרוף על הגריל. בין העיקריות: כריך צ'יקן קאריבי - עוף מפורק מנתח שלם בציר קריבי, מוגש בלחם פתוח; כריך קובני - נתחי בקר מפורקים בציר בקר וברביקיו, מוגשים בלחם פתוח; פילה סלמון טרי במרינדת אננס; ופילה דניס טרי במרינדת לימון.

ברבדוס. גולדה מאיר 3, נס ציונה. 054-4474485

עסקית, ברבדוס (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
עסקית, ברבדוס | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

רשת הסושיה מגיעה לכפר סבא

סניף מספר 16 של רשת הסושיה נפתח בימים אלה בכפר סבא, וממשיך עם הבשורה של הסניפים הקודמים: סושי לכל סועד. חוץ מסושי אפשר יהיה להזמין בסניף גם מנות ווק עם נודלס ומנות אורז מהמטבח האסייתי.

הסושיה. ויצמן 24, כפר סבא