גרקו לא עוצרת: אחרי השקת שירות משלוחים מחודש של מנות גירוס וסובלקי ופיצרייה, צביקי עשת - האיש מאחורי אימפריית אוכל היווני והלא כשר עד כה, פותח לראשונה סניף כשר של מסעדת האם. עד היום נפתחו סניפים במרכז, בהוד השרון ובאילת, כשכולן לא כשרות - וכעת הדבר משתנה עם הסניף החדש שנפתח באזורי חן בתל אביב. עשת: "עבדנו רבות מאחורי הקלעים על תפריט גדול ואיכותי של אוכל יווני מושקע, משמח ונגיש לכל אדם שרק רוצה".

גרקו הכשרה (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
גרקו הכשרה | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
לראשונה: גרקו כשרה (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
דגה טרייה ומיטב מוצרי החלב של המטבח היווני | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

התפריט, בהובלת השף אליאב גולדנברג, יהיה כשר חלבי ויכלול מגוון מנות דגים ולא מעט מנות מבוססות מוצרי חלב כמו: טרטר דג ים - קרם חציל שחור, יוגורט יווני, לחם בגריל וסלט עשבי תיבול חריף (62 שקלים), פטריות מלך היער צרובות קרם תירס וגבינת קפלוטירי מיושנת, גרגר נחלים ושקדים קלויים(58 שקלים), פסטה וולקאנית שחורה פילה דג קצוץ ורוטב עגבניות, צלפים, שעועית ירוקה בגריל ועלי מנגולד (88 שקלים), פרפר לברק על הגריל עם חמאת אצות ים, שום קונפי ולימון צלוי עם שעועית ירוקה, מנגולד וחמאת לימון (128 שקלים) ועוד.

מלבד פתיחת המסעדה הכשרה, גרקו ממשיכה בהתרחבות מחוץ לתל אביב עם פתיחת גרקו קריית אונו, בה יוגשו מנות הדגל של המסעדה בגרסה הלא כשרה וכמו כן תהיה מעדנייה לרכישת אוכל מוכן, חומרי גלם, אוזו, שמן זית ועוד.

גרקו הכשר, אורי צבי גרינברג 25, תל אביב. שעות פעילות: ראשון-חמישי 12:00-23:30, שישי 12:00-כניסת שבת.

גרקו קריית אונו, דובדבן 9 קריית אונו. טלפון: 03-6447737. שעות פעילות: ראשון-שבת 12:00-23:30.