מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

בצק עוגיות בשקית: בן אנד ג'ריס מגשימים לנו חלום

לבן אנד ג'ריס יש חדשות טובות - מה טובות, מעולות! - לכל חובבי התוספות בגלידות שלהם. המוצר החדש מבית החברה הוא בכלל לא גלידה, ואוכלים אותו ישר מהשקית. אז מתי אצלנו?

mako אוכל
פורסם:
בן אנד ג'ריס - אחרי המילוי, לפני הקירור
בן אנד ג'ריס - אחרי המילוי, לפני הקירור|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
הקישור הועתק

אם גם אתם, כמונו, אוהבים את הגלידות שלכם בעיקר בזכות התוספות שיש בהן, רבים עם החברים על כל צ'אנק של שוקולד ושמחים במיוחד כשיוצאת לכם כף עמוסה במעט גלידה והמון מכל השאר - תשמחו לשמוע שבן אנד ג'ריס כנראה מקשיבים לכם (ולנו) מלמעלה.

בשבוע שעבר הודיעה החברה שתתחיל לייצר את תוספות הגלידה האהובות בחבילות מיוחדות, ללא הגלידה(!). שני הטעמים הראשונים בסדרה הם בצק עוגיות שוקולד צ'יפס ובצק עוגיות חמאת בוטנים, ומדובר בשקיות ששומרים במקפיא ובתוכן כדורים קטנים של בצק העוגיות, שבן אנד ג'ריס מבטיחים שהוא זהה לזה שבתוך הגלידות עצמן.

אם אתם חוששים מאכילת ביצים לא מבושלות (אוקמח לא אפוי, שמסתבר שהוא סכנה אמיתית) - תשמחו לשמוע שהקמח בבצק עובר חימום כמו בתנור, ושהביצים עוברות פיסטור.

הביקורות ברשת - נכון לעכשיו - מהללות נמרצות. מי שטעמו את הבצק אומרים שהוא ממש זהה לזה שכולנו מנסים לדוג מהפיינטים של הגלידה, עם טעם חזק של סוכר חום, קצת גרגיריות, חמאתיות ומרקם לעיס וכיפי. התלונות היחידות שהצלחנו למצוא היו על זה שפשוט קשה להפסיק לאכול מהחטיף הזה, עד שכל השקית אוזלת. לנו זה נשמע כמו התגשמות אמיתית של חלום.

פרסומת

בינתיים החטיף המושלם הזה נמכר רק בחנויות ובגלידריות של בן אנד ג'ריס בוורמונט שבארצות הברית, ובהמשך תתרחב תפוצתו לשאר המדינה. האם נראה את השקיות הנחמדות האלה בקרוב גם אצלנו? לא ברור, אבל אנחנו מבטיחים שנעשה את כל מה שאנחנו יכולים כדי לגרום לזה לקרות.