עם החזרה המבורכת של ענף המלונאות בארץ אנחנו רואים לאחרונה קאמבק של מסעדות וברים בתוך בתי מלון, שנפתחים גם הם  לאט לאט בחזרה. אחד מהם הוא בר האוכל בושוויק במלון פבריק בתל אביב, שנפתח מחדש עם שף חדש - עינב אזגורי, שהיה אחראי על מסעדות מצליחות כמו סרוויסרייה, בר א וין וקפה נורדוי בתל אביב, ובשנה החולפת מצא עצמו מחשב מסלול מחדש.

כעת חובר אזגורי לבר הקוקטיילים של קבוצת האימפריאל, ומנסה לקחת את המקום קדימה מבחינה קולינרית, עם אוכל שמלווה היטב אלכוהול ומנסה להיות מקורי ומעניין, כפי שאזגורי בהחלט יודע לעשות.

בושוויק עינב אזגורי תירס  (צילום: בן יוסטר,  יח"צ)
תירס בביסק סרטנים. בושוויק | צילום: בן יוסטר, יח"צ
בושוויק עינב אזגורי  (צילום: בן יוסטר,  יח"צ)
תפריט שהולך טוב עם אלכוהול | צילום: בן יוסטר, יח"צ

בין היתר תמצאו פה מנות כמו מרק קרם תירס עם מיסו ופרמזן, פלפלי שישיטו ועלי וונטון מטוגנים; נתחי תירס משוחים בחמאה, קלויים על גריל פחמים ומוגשים על ביסק סרטנים; בטן חזיר מזוגגת בג'ק דניאלס וצלויה על גריל פחמים עם תפוצ'יפס, עלי חסה ומטבל חריף; פיצטה פפרוני עם רוטב עגבניות, מוצרלה וכרוב שחור; דג ים מטוגן בציפוי של קורנפלקס ורוטב לימון חמוץ-מתוק; ופו בוי שרימפס מטוגנים בלחמנייה רכה עם כרוב סיני.

את האוכל מלווים קוקטיילים כמו גימלט עם וודקה גרייגוס, סירופ סוביניון בלאן וסאוור; בקרדי עם ג'ין אפרסקים, אננס, דבש, סאוור ונענע; ואמארו מונטנגרו עם מרטיני ביטר, אשכולית אדומה, ליים ופלפל שחור. בשעות 18:00-20:00 בערב יש במקום הפי אוור והקוקטיילים נמכרים במחיר מוזל.

בושוויק. נחלת בנימין 28, תל אביב. 03-5678000