סניפים חדשים ל-KFC בצפון הארץ
הרשת ממשיכה את התרחבותה בישראל עם שלושה סניפים חדשים באזור הצפון: זיכרון יעקב, חוצות המפרץ וקניון הקריון. הסניף בזיכרון יעקב ייפתח כבר בשבוע הבא (יום שני 3.1.22), ואילו השניים האחרים בעוד כמה שבועות.

בר יין ואוכל חדש במקום שחקי שחקי, תל אביב
שמעון משל והשף אדר לוטן הקימו את JUS בר יין ואוכל חדש במיקום בו פעלה מסעדת שחקי שחקי. המקום מציע כ-400 סוגי יינות מהעולם וכולל מנות כמו פטה כבד וחמוצים; בוראטה ובייבי סלקים מקורמלים; רוסטביף וזרעי חרדל מותססים; סלט קיסר; פריטו מיסטו; מולים בחמאת קימצ'י עם שומר וסלרי; תאנים קרועות על טחינת אגוזי לוז וגבינת כבשים; ורביולי מטוגן בראגו טלה.  המקום פתוח מדי יום משעה שש בערב.

Jus. טשרניחובסקי 4, תל אביב.03-774-4511

JUS בר יין חדש בטשרניחובסקי 4 (צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור)
JUS בר יין חדש בטשרניחובסקי 4 | צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור

המבורגרים מודפסים במקום ברשת BBB
רשת ההמבורגרים BBB מציעה בסניף הרצליה (ובהמשך בסניפים נוספים) המבורגר טבעוני חדש של חברת הטכנולוגיה סבוריט. במקום יוצב רובוט שף שמאפשר הכנת המבורגר על בסיס קטניות במספר צורות הכנה עם יותר או פחות שומן על פי הבחירה של ערכי שומן וחלבון, גודל ומידת עשייה.

BBB. אריאל שנקר 11, הרצליה

תפריט חדש בגוז' ודניאל, בני ציון
המסעדה מציעה תפריט חדש של שף שניר אנג סלע ובו מנות כמו מרק אפונה עם קריספי בייקון; טרטר בקר בסגנון קוריאני עם אגס קימצ׳י ובצל ירוק; קלמרי מקומי מטוגן לצד יוגורט אריסה של בכר ותבליני דואה; לינגוויני דלעת השטן עם הבנרו פרש ופירורי לחם; ניוקי סטרוגנוף עם פטריות פורצ׳יני, שמנת חמוצה, פילה בקר ושמיר; פפרדלה פירות ים עם שמנת וצ׳ילי; ושוק אווז קונפי עם בטטה, חמאה חומה, וגסטריק תבלינים.

גוז' ודניאל. אנשי בראשית (ליד מגדל המים) מושב בני ציון. 09-7714122

תפריט חורף חדש בג'וז ודניאל (צילום: דניאל קוממי, יחסי ציבור)
תפריט חורף חדש בג'וז ודניאל | צילום: דניאל קוממי, יחסי ציבור

 

צ'וקולטה חדשה באלדו
הרשת מציעה צ'וקולטה חמה חדשה לחורף על בסיס גלידת שוקולד עם כוס אכילה שעשויה מוואפל. מחיר המשקה: 18 שקלים.

לפרטים

כוס צו'קולטה אכילה (צילום: יח"צ אלדו, יחסי ציבור)
כוס צו'קולטה אכילה | צילום: יח"צ אלדו, יחסי ציבור

ארוחה חדשה ב-300 גרם, בצת
מסעדת 300 גרם מציעה ארוחה זוגית במחיר 199 שקלים ובה לחם עם צ'ימיצ'ורי; לאבנה טבעוני;  חומוס בהכנה ביתית; טרטר סלק; עראייס; סטייק אנטריקוט; צ'וריסוס עגל על כרוב כבוש וחרדל דיז'ון; ומיקס בשרים- 800 גרם אנטריקוט, סינטה, סטייק פרגית, עם תוספת תפוחי אדמה ושעועית ירוקה.

 

לפרטים: 072-3951758

פסטיבל מרקים באשדוד
15 מסעדות באשדוד מוסיפות לתפריט למשך שבוע החל מ-16.1 מרקים במחיר של 10 שקלים. בין המרקים שיוגשו במהלך שבוע המרקים: מרק עדשים הודי, מרק שורפה בוכרי, מרק אונטריב מעושן, בורשט, מרק ח'רירה ועוד. ערב הפתיחה של הפסטיבל יתקיים ב-13 בינואר, עם דוכני מרק של כל המסעדות המשתתפות ועם השפית ועיתונאית הקולינריה מאיה דרין.

סיפורי מרק באשדוד (צילום: FUNIA, יחסי ציבור)
סיפורי מרק באשדוד | צילום: FUNIA, יחסי ציבור

ארוחת טעימות פארוק בשוק, יפו
השף אלון ברנע מתחיל להגיש ארוחת טעימות בפארוק בשוק. בין המנות שיוגשו בארוחה: פולנטת שוק מתירס טרי עם קוביות פולנטה אפויה ופרמזן; סטייק כרוב ואגוזי לוז עם כרוב צלוי בחמאה חומה, אגוזי לוז קלויים וצ'יפס קייל; ופטוצ'יני חלמונים וארטישוק עם פסטה פטוצ'יני בעבודת יד, ארטישוק טרי צרוב על המחבת, עגבניות שרי שרופות, שום קונפי, בזיליקום, אנשובי, צ'ילי, לימון, יין לבן ופרמזן.

פארוק בשוק, רבי נחמן 6, שוק הפשפשים. תל-אביב יפו

פארוק בשוק (צילום: ליאל סנד, יחסי ציבור)
פארוק בשוק | צילום: ליאל סנד, יחסי ציבור

תפריט חורף חדש לה טיגרה, תל אביב
הפיצרייה התל אביבית מציעה מנות חורף חדשות כמו מרק דלעת עם ירקות שורש כתומים, גרעיני דלעת, בלסמי מצומצם וקרוטונים מהטאבון; פיצה מלנזנה עם רוטב עגבניות, מוצרלה ובטן חציל בלאדי בטאבון עם פרמזן וקציפת יוגורט (68 שקלים); פיצה בריצ'יולה אראנצ'ה עם רוטב שמנת, מוצרלה, נתחי בריסקט מעושן, פילה תפוז ,פרמזן, פלפל שחור גרוס, ומטבל לימונצ'לו (76 שקלים), וקינוח 3 ספוליאלטלה עם רוטב שוקולד חם, וקצפת דובדבני אמרנה (54 שקלים).

לה טיגרה. פרנקל 9, שכונת פלורנטין, תל אביב

חידוש תפריט בלה טיגרה (צילום: דפנה רומונובסקי, יחסי ציבור)
חידוש תפריט בלה טיגרה | צילום: דפנה רומונובסקי, יחסי ציבור

מרקים חדשים בפיצה האט
רשת הפיצות הארצית מציעה מרקים חדשים לחורף במשלוחים. בין המרקים: מרק אפונה ומרק כתום. את המרקים מחממים בבית ומחירם 29.90 שקלים.

לפרטים

מנות חדשות בפומו, תל אביב
המסעדה האיטלקית של שחר ברנע מציעה מנות חדשות כמו כרוב בטאבון חמאה, סלסת זיתים וגבינת שחת (56 שקלים), סלקים של חורף עם אבוקדו, תפוז, אנדיב, ארוגולה, פרמזן, ויוגורט נענע (66 שקלים), פרחי זוקיני ושרימפס פולנטה, ביסק סרטנים, נענע ופרמזן (88 שקלים), וקפלטי תירס בחמאת טימין, קייל, ואספרגוס (88 שקלים).

לפרטים

פומו - פרחי זוקיני (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
פומו - פרחי זוקיני | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

שובה של גלידת מי זאהר לווניליה
לכבוד ט"ו בשבט, הרשת משיבה לחיים אחרי היעלמות של שנתיים את אחד הטעמים שלקוחותיה ביקשו לראות שוב בוויטרינה: גלידת יוגורט חמצמץ בשילוב מי זאהר, פיסטוקים קלויים ומרקחת משמש ארומטית. הגלידה זמינה בכל סניפי הרשת.

גלידת מי זאהר (צילום: יחצ וניליה, יחסי ציבור)
גלידת מי זאהר | צילום: יחצ וניליה, יחסי ציבור

גלידה לשנה החדשה באניטה וגולדה
רשת הגלידות מציעה גלידה לשנה החדשה בטעם שוקולד לבן ונשיקות מרנג. הגלידה תוצע בסניפים לשבוע עד ה-2.1.

גלידה חדשה לגולדה (צילום: my social, יחסי ציבור)
גלידה חדשה לגולדה | צילום: my social, יחסי ציבור