לא חסרות שווארמות בתל אביב וגם לא מסעדות אוכל ביתי, ובכל זאת, שווארמיית נורמן ברחוב החשמונאים הפכה למוקד עלייה לרגל דווקא בזכות מנה מבוקשת במיוחד שלא תמיד מוצאים בבתי אוכל, ואנחנו מתכוונים לשניצל בחלה.

>> מתכונים לשבועות

השניצל בחלה של נורמן מוגש עם חצילים מטוגנים, שניצלים דקיקים, ומטבוחה שנעשית במקום (תוסיפו גם טחינה עמבה נהדרת). הכריכים נעשים כאן בשכבות מלאות מחשבה שהופכות כל ביס לתענוג ובמיוחד בולטת המטבוחה הטעימה, שעשירה בטעמי שום וניכר כי התבשלה זמן רב.

נורמן שניצל בתוך חלה  (צילום: ריטה גולדשטיין, אוכל טוב)
וככה זה נראה מבפנים | צילום: ריטה גולדשטיין, אוכל טוב

המנה מגיעה בשלושה גדלים: שניצל בחלה אישית, שניצל בחלה גדולה ושניצל בחלה ענקית ל-5 סועדים - מנה שמוגשת עם צ'יפס בטטה, צ'יפס רגיל ומטבלים (בין 35-150 שקלים למנה). כמו כן, ניתן להזמין מראש גם חלה עצומה שמתאימה ל-10 סועדים ונעשית במיוחד עבור המקום במאפיית לחמים הסמוכה.

בתשעת החודשים בהם פתוח המקום, מנות השווארמה ובעיקר מנת השניצל הפכו ללהיטים ויראליים שממגנטים לכאן לא רק פודיז, אלא גם לא נעט סלבס. בין הלקוחות שפוקדים את המקום: עומר אדם, נטלי דדון, עומר חזן ועוד.

נורמן שניצל בחלה  (צילום: ריטה גולדשטיין, אוכל טוב)
נורמן שניצל בחלה | צילום: ריטה גולדשטיין, אוכל טוב

 

נורמן. חשמונאים 96, תל אביב. 050-7755551