מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

נורמן: השניצל בחלה שכבש את סלבס ישראל

עם כל הכבוד לשווארמה, אל שווארמיית נורמן בתל אביב מגיעים בשביל במנה הזאת: חלה אימתנית במילוי שניצלים דקיקים, מטבוחה וחצילים. איך אוכלים את זה בלי לפרוק את הלסת? "חי בלילה" וריטה גולדשטיין עם ההסברים

ריטה גולדשטיין
פורסם:
הקישור הועתק

לא חסרות שווארמות בתל אביב וגם לא מסעדות אוכל ביתי, ובכל זאת, שווארמיית נורמן ברחוב החשמונאים הפכה למוקד עלייה לרגל דווקא בזכות מנה מבוקשת במיוחד שלא תמיד מוצאים בבתי אוכל, ואנחנו מתכוונים לשניצל בחלה.

השניצל בחלה של נורמן מוגש עם חצילים מטוגנים, שניצלים דקיקים, ומטבוחה שנעשית במקום (תוסיפו גם טחינה עמבה נהדרת). הכריכים נעשים כאן בשכבות מלאות מחשבה שהופכות כל ביס לתענוג ובמיוחד בולטת המטבוחה הטעימה, שעשירה בטעמי שום וניכר כי התבשלה זמן רב.

נורמן שניצל בתוך חלה
וככה זה נראה מבפנים|צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל

המנה מגיעה בשלושה גדלים: שניצל בחלה אישית, שניצל בחלה גדולה ושניצל בחלה ענקית ל-5 סועדים - מנה שמוגשת עם צ'יפס בטטה, צ'יפס רגיל ומטבלים (בין 35-150 שקלים למנה). כמו כן, ניתן להזמין מראש גם חלה עצומה שמתאימה ל-10 סועדים ונעשית במיוחד עבור המקום במאפיית לחמים הסמוכה.

בתשעת החודשים בהם פתוח המקום, מנות השווארמה ובעיקר מנת השניצל הפכו ללהיטים ויראליים שממגנטים לכאן לא רק פודיז, אלא גם לא נעט סלבס. בין הלקוחות שפוקדים את המקום: עומר אדם, נטלי דדון, עומר חזן ועוד.

נורמן שניצל בחלה
נורמן שניצל בחלה|צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל

נורמן. חשמונאים 96, תל אביב. 050-7755551

מצאתם טעות לשון?