אוכל
אוכל טוב

בבקה בייקרי: המאפייה החדשה שאתם מוכרחים להכיר

קורל גורן תמיד חלמה לפתוח מאפייה קטנה משל עצמה. הבעיה? ובכן, אין כזאת. גורן בת ה-24 פתחה לאחרונה את בבקה בייקרי: מאפייה ובית קפה בצפון תל אביב שאחראית על כמה מהמאפים הכי טובים שאכלנו לאחרונה. אז אם אתם בעניין של פרעצלים מעלפים ועוגות ריקוטה מיוחדות, זה המקום שלכם

גיל גוטקין | אוכל טוב | פורסם 06/08/17 13:06 
מיני פרעצלס, בבקה בייקרי (צילום: גיל גוטקין, אוכל טוב)
עדיין חולמים עליהם בלילה. הפרעצלים של בבקה | צילום: גיל גוטקין, אוכל טוב