בקרוב....

A photo posted by @avivmoshe on


סוף סוף, לאחר עיכובים ותקופת הרצה ארוכה, תפתח בעוד כשבוע לקהל הרחב מסעדת קוואטרו החדשה של קבוצת מסה בהובלתו של השף אביב משה. המסעדה החדשה מוגדרת על ידי משה כמסעדה איטלקית מודרנית והיא ממוקמת מעל מסה, מסעדתו הנוכחית של משה וקבוצת מסה, בקצה רחוב הארבעה בתל אביב.

כמו במסה המושקעת, שנפתחה בשנת 2004, גם בקוואטרו החדשה נבחר האדריכל והמעצב אלכס מייטליס להוביל את עיצובית המיזם. בדומה לסגנון המובהק של מסה, גם בקוואטרו יצר מייטליס חלל מרתק על ידי שימוש בהרבה מאוד אלמנטים וצורות גיאומטריות בצבעים שחור ולבן, משחקי תאורה בחלל, שולחנות רחבים, כיסאות עם משענות ענק מרשימות ורחבה חיצונית גדולה שמשקיפה על שרונה מרקט, שעתיד להיפתח בעוד כחודש ואף להתחבר למסעדה.

יש לנו פייסבוק בואו נקשקש 

בקרוב.....

A photo posted by @avivmoshe on


בשבועות האחרונים הייתה קוואטרו בתקופת הרצה שקטה בשעות הערב לחברים ומשפחה של השף וקבוצת הבעלים בלבד. על אף שתפריט המקום טרם גובש סופית, מהמנות שהוגשו בתקופת ההרצה ניתן לראות כי הקו שהכתיב משה במסעדת מסה - מנות מורכבות ושופעות רכיבים וטכניקות בישול, צבעוניות ואסתטיות מאוד - ממשיך גם בקוואטרו החדשה.

מהמנות שהוגשו במסעדה בתקופת ההרצה ניתן להבין משה הוסיף את המילה "מודרני", לקונספט האיטלקי. מנות כגון טונה מטוגנת ברוטב לימון, צלפים, ופטריות מלך היער וכמהין; כבד אווז בזביון דובדבני אמרנה וסיגר ממולא דלעת; וטטאקי טונה אדומה עם מוצרלה ופרחי כרובית, הן לא בדיוק מה שמצפים למצוא במסעדה איטלקית סטנדרטית. למחפשים את הקלאסיקות יש כאן גם מנות כמו פסטה עם חלמון, פרמזן ועגבניות; רביולי הפוך ממולא ברוטב עגבניות עם בזיליקום וקרוטונים; ופרחי קישואים מטוגנים על קרם סלק. 

בקרוב.....

A photo posted by @avivmoshe on


על הקונדיטוריה של המסעדה החדשה אחראית ענת אלון, טאלנט של משה שעבדה עד לאחרונה במלון דן פנורמה באילת ושבה כעת לפעילות במרכז הארץ. בקוואטרו מגישה טל קינוחים יפיפיים למראה שמאזכרים את הקו המוקפד של המנות האחרונות במסה. לצד ההגשה המרהיבה, יישמר הקו הקלאסי עם קינוחים כמו וריאציות על שוקולד וקינוח לימון עם מרנג מפורק.

קוואטרו. הארבעה 21, תל אביב. 03-9191555. לא כשר.

>> לכל חדשות האוכל