מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע: פיצות

היה ברור שאחרי יום של אוכל נטול גלוטן יגיע שלב משלוחי הפיצות, ואם כבר פיצות, השוואה צולבת בין 3 פיצריות שונות: גוסטו, רפובליקה דה רונימוטי ועגבנייה. 2 היו מצוינות, אחת פיגרה מאחור

ניב גלבוע
mako
פורסם:
ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע - פיצות
ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע - פיצות|צילום: ניב גלבוע, mako
הקישור הועתק

אזור חלוקה:גוש דן, תל אביב.

שורה תחתונה:מסעדת גוסטו ורפובליקה דה רונימוטי סיפקו את הסחורה בגדול, הפיצה השלישית - קצת פחות.

האוכל:בדקנו פיצת בצל מקורמל וגבינה כחולה, פיצת אנשובי ופלפלים, פיצת זיתים ופטריות ופיצת פפרוני.

ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע - 3 פיצות
ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע - 3 פיצות|צילום: ניב גלבוע, mako