מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע: קיטון

הסגר הולך ומתהדק וזוהי שעתם היפה של המשלוחים. המבקר ניב גלבוע פתח שולחן שכולו על טהרת האוכל המזרח אירופאי וטעם את מנות הדגל של מסעדת קיטון בתל אביב - כבד קצוץ, איקרא, צימעס, כוסמת, שוק אווז וכמובן, קיגל לקינוח

ניב גלבוע
mako
פורסם:
הקישור הועתק

אזור חלוקה:תל אביב.

שורה תחתונה:אוכל מזרח אירופאי כמו פעם.

האוכל:כבד קצוץ, איקרא וחצילים לראשונות, שוק אווז וקציצות בקר לעיקריות עם תוספת צימעס, כוסמת וכרוב. לקינוח: קיגל.

ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע: קיטון
יח''צ: ניב גלבוע
מצאתם טעות לשון?