מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע: המוציא

בצעד יוצא דופן, מסעדת "המוציא" הירושלמית התחילה לעשות משלוחים גם לתל אביב וכמובן שניב גלבוע קפץ על המציאה. סיגרים במילוי שקד עגל, ממולאים, בשר ראש וסלטים קטנים: המבקר טעם הכל. איזו מנה הייתה הכי מוצלחת ומה היה מאכזב?

ניב גלבוע
mako
פורסם:
הקישור הועתק

אזור חלוקה:ירושלים, תל אביב והמרכז.

שורה תחתונה:אוכל ביתי לא יקר מדי, אבל החומוס גילה התנגדות.

האוכל:סיגרים חריפים וסיגר שקדי עגל, עשרות סלטים קטנים, תבשילים, לחי וממולאים.

ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע: המוציא
צילום: ניב גלבוע