מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע: טנדורי

כשהוא מצויד בבקבוק יין אדום ישראלי משובח, המבקר ניב גלבוע בחן את המנות ההודיות של מסעדת טנדורי. מה חשב על מנת הסמוסה הקלאסית, האם האורז הבריאני השתווה לזה שטעם בעת ביקורו בהודו ומה הפתיע אותו במידת החריפות של המנות?

ניב גלבוע
mako
פורסם:
הקישור הועתק

אזור חלוקה:תל אביב, הרצליה.

שורה תחתונה:אוכל הודי אותנטי, לא חריף ועשוי היטב, אבל יקר.

האוכל:סמוסה ובצל ממולאים בבקר, עוף בטאבון בתבלינים, בשר בקארי אדום, אורז בריאני ולקינוח: גולאב ג'אמון.

ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע: טנדורי
צילום: ניב גלבוע
מצאתם טעות לשון?