אוכל
אוכל טוב

זה קר ומתוק: הגלידריות הכי טובות בארץ

נשארו לנו רק עוד כמה שבועות של גלי חום קיציים, וזה הרגיש לנו בדיוק כמו הזמן לצנן קצת את הרוחות לפני תקופת החגים. איך עושים זאת? עם רשימת הגלידריות הכי שוות בארץ, מצפון עד דרום, בגביע או בכוס, הכל כדי שתדעו איפה לעצור בפעם הבאה שיעלה לכם החשק למשהו מתוק

ריטה גולדשטיין | גיל גוטקין | אוכל טוב | פורסם 07/09/17 12:59 
קינוח לימון ופיסטוק, Creme (צילום: גיל גוטקין, אוכל טוב)
קיץ, אולי תישאר עוד קצת? קינוח לימון ופיסטוק ב-Creme | צילום: גיל גוטקין, אוכל טוב