אוכל
אוכל טוב

"אני לא חנון. בפנים אני רוק סטאר"

לא משנה מה יגידו ליובל בן נריה, השף של טאיזו, הוא ירגיש שהוא לא מספיק טוב. שהאוכל צריך להשתפר עוד, שהוא צריך להיות יותר במטבח, שהוא צריך להיות יותר עם הילדה, שהוא חייב לטוס המון ולקרוא ולא לפספס אף עדכון קולינרי. גם הזכייה בתחרות המסעדות הטובות בישראל לא מרגיעה אותו, אבל כן מלטפת את האגו

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 19/09/17 13:56 
יובל בן נריה בטאיזו (צילום: רמי זנגר, יחסי ציבור)
"כל תנודה בכמות הלקוחות שמגיעה למסעדה בערב מסוים מחסירה פעימה". יובל בן נריה | צילום: רמי זנגר, יחסי ציבור