סניפהּ של מסעדת מקס ברנר, שנמצא ביוניון סקוור שבניו יורק, נבחר לאחד מ-10 המסעדות המוזמנות ביותר בניו יורק, זאת על פי אתר המסעדות הפופולרי Open Table. הסניף ביוניון סקוור הוא אחד מ-4 סניפים שיש לרשת בארצות הברית (הנוספים הם בבוסטון, פילדלפיה ולאס וגאס). כמו כן למסעדה יש סניפים רבים באוסטרליה, סינגפור והפיליפינים. 

אין תמונה
צ'אי שוקולד של מקס ברנר. מתכון בהמשך

אתר Open Table מבוסס על הזמנות גולשים לכ-20 אלף מסעדות ברחבי ארצות הברית ולא קשור לביקורות של מבקרי אוכל במדיה השונים. מדי חודש מזמינים דרכו הגולשים כ-7 מיליון מקומות למסעדות ועל פי בסיס זה התבצע הדירוג. 

בחודשים האחרונים נראה כי עסקי המזון הישראליים כובשים את הטעם העולמי: ההמבורגר של מסעדת אגאדיר דורג בין 10 ההמבורגרים הטובים בעולם וגם הסניף האמריקאי של מאפיית לחמים הישראלית כובש את ניו יורק ובבקת השוקולד שלהם אף נבחרה על ידי ה"ניו יורק מגזין" לטובה ביותר בעיר. 

למתכונים של מקס ברנר:
>> מתכון לצ'אי שוקולד
>> מתכון לטמפורה של טראפל ושקדים
>> קרם ברולה של שוקולד לבן ויסמין