המצרכים (9 מנות):למאפינס:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים תבנית מאפינס ומרפדים אותה ב-9 עטרות נייר (מנז'טים). 2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר. 3 בקערה נפרדת טורפים את הביצה, היוגורט, החלב, החמאה המומסת ותמצית הווניל. בקערה נפרדת טורפים את הביצה, היוגורט, החלב, החמאה המומסת ותמצית הווניל | צילום: דרור עינב, mako אוכל4 מוסיפים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים רק עד אחידות ולא יותר. מוסיפים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים | צילום: דרור עינב, mako אוכל5 מעבירים את הבלילה למנז'טים (אפשר לזלף ואפשר גם עם כף) עד למחצית מהגובה, מוסיפים כפית או שתיים של ריבה ומכסים בעוד בלילה. מעבירים את הבלילה למנז'טים | צילום: דרור עינב, mako אוכל מוסיפים כפית או שתיים של ריבה ומכסים בעוד בלילה | צילום: דרור עינב, mako אוכל אם לא תכסו את הריבה בעוד בלילה, המאפינס לא יתפחו באפייה ויקבלו כיפה | צילום: דרור עינב, mako אוכל6 אופים כ-25 עד 30 דקות. טא-דא-דם! | צילום: דרור עינב, mako אוכללבלוג של עידית - טעים! |