פאדג' שוקולד מוכן (צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים)
הפאדג'. חכו תראו כמה זה פשוט | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

תבנית: מרובעת 16*22 ס"מ

הרכיבים:
400 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו (4 חפיסות)
1 פחית חלב מרוכז (כמעט 400 גרם)
כפית תמצית וניל
150 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3 כפות טריפל סק (ליקר תפוז)

אופן ההכנה:
1. שמים את כל המרכיבים בסיר בינוני ומערבבים מעל להבה נמוכה עד שהכל נמס ומתקבלת בלילה חלקה.

פאדג' שוקולד - הבלילה (צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים)
התערובת על האש. תכף הכל יימס | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים


2. ממשיכים לבשל תוך ערבוב עוד כמה רגעים, עד שהתערובת מסמיכה מעט.
3. יוצקים את התערובת החמה לתבנית, מיישרים ומכסים בנייר כסף. מעבירים למקרר לארבע שעות.

פאדג' שוקולד בתבנית (צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים)
בדרך למקרר. שב, תנוח, אל תירא | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים


4. טובלים סכין חדה במים חמים וחותכים לקוביות. מאחסנים במקרר בקופסה סגורה, עם חציצה של שקית ניילון בין השכבות.

>> לגרסת ההדפסה של המתכון: קוביות פאדג' שוקולד 
>> בשבוע שעבר הכנו פלאן היסטרי
>> לכל המתכונים המושחתים