1 משמנים במרגרינה תבנית 28 + 1 תבנית אינגליש קייק.
2 מחממים תנור ל-220 מעלות.
3 מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר.
4 בקערה נפרדת מערבבים חלמונים, קורנפלור ,סוכר וניל, גבינות וכוס הסוכר שנותר עד לקבלת תערובת אחידה.
5 מוסיפים את הקצף לקערת הגבינה בשלוש פעמים בתנועות עטיפה.
6 מכניסים לתנור החם בתוך אמבט מים חמים, עד שהעוגה נראית ממש מוכנה. מורידים את החום ל-150 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות.
7 כאשר העוגה מוכנה מכבים את התנור ומשאירים כחצי שעה בתנור סגור וכבוי.