אין תמונה
re:duce. הכינו אותו בעצמכם

re:duce (משקה דיאטטי)

קלוריות למשקה 500 מ"ל = 235 (47 קלוריות בלבד ל- 100 מ"ל)
פחמימות ל- 500 מ"ל = 55
שומן – 0%
חלבון - 0

לכוס בגודל 500 מ"ל:

160 מ"ל מיץ תפוחים טבעי
3 סקופים סורבה אשכולית אדומה 0% שומן
100 גרם אננס חתוך לקוביות
30 גרם קיווי קלוף וחתוך
4 עלי נענע
2 רצועות דקות של צ'ילי אדום נקי מגרעינים
4 קוביות קרח כתושות לפתיתים

שמים את כל המרכיבים בבלנדר ומפעילים על מהירות גבוהה למשך כ-25 שניות, עד לקבלת מרקם סמיך וחלק. מתקבל משקה ורדרד ומרווה במיוחד.
מעבירים לכוס ומגישים קר.

re:sotto: מעדן אורז חורפי

ל-4-5 מנות:

100 גרם אורז מלא
100 גרם אורז לבן קצר
100 גרם סוכר
1.5 כוס חלב
1 מקל וניל חצוי
1 מקל קינמון
מים לפי הצורך (בערך כוס)

ריזוטו
re:sotto. הכינו גם אותו בעצמכם

מכניסים לסיר את החלב, מקל הווניל, מקל הקינמון והאורז המלא, ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
מוסיפים את האורז הלבן והסוכר ומבשלים 25 דקות נוספות, עד שהאורז רך ומתקבל מרקם סמיך. במידה ורוב הנוזלים נספגו באורז והוא עדיין קשה ניתן להוסיף כוס מים ולהמשיך לבשל 10 דקות נוספות.
מומלץ להגיש חם, עם מגוון תוספות לבחירה: אגוזי מלך, תמרים קצוצים, צימוקים, קוקוס טחון, תפוחי עץ ובננות.

mix: חלבה

לכוס בגודל 500 מ"ל:

200 מ"ל יוגורט Bio דל שומן (עדיף בטעם מעודן)
כף וחצי אגוזי קליפורניה שלמים
תמר מג'הול מגולען וחצוי לרבעים
30 מ"ל טחינה גולמית
30 מ"ל סילאן (דבש תמרים)
כ-150 מ"ל קרח כתוש

שמים את כל המרכיבים בבלנדר, ומערבבים במהירות גבוהה לא יותר מ-30 שניות (על מנת לשמור על מרקם המשקה).
מעבירים לכוס גבוהה עם קש.