מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

המתכונים של התכנית הרביעית

בתכנית הרביעית של "עושים שכונה" עדן הראל ועודד מנשה מגיעים לעשות שכונה בבת ים ולמצוא את "בשלן העיר". והפעם: אוטיליה קוריאן ועוף וקארי מול רויטל קלימי וקציצות כיפתא

עושים שכונה
פורסם:
הקישור הועתק
אין תמונה
קציצות כיפתא בנוסח כורדי

המתכון של רויטל קלימי: קציצות כיפתא בנוסח כורדי.תבשיל קציצות עוף ובשר המתבשל בישול איטי עם חומוס וביצים - שילוב היסטרי בין מרק קובה לחמין.
המתכון המלא:קציצות כיפתא

אין תמונה
עוף בקארי בנוסח הודי

המתכון של אוטיליה קוריאן: עוף בקארי בנוסח הודי.נתחי עוף מוקפצים עם ירקות, צימוקים ופלפל שאטה ברוטב קארי ועיטור בוטנים.

אין תמונה
ספגטי בולונז

המתכון של עדן הראל: ספגטי בולונז.ספגטי ברוטב עגבניות ובשר בתיבול מנצח שתמיד מצליח - מנה שכל הילדים אוהבים.

המתכון המלא:ספגטי בולונז

אין תמונה
אגרול תפוחים ברוטב סיידר

המתכון של פרנק אזולאי: אגרול תפוחים ברוטב סיידר.מלית תפוחים וקינמון עטופה בעלי סיגר קראנצ'יים ורוטב סיידר משכר.

המתכון המלא:אגרול תפוחים

עושים שכונה. רביעי וחמישי ב - 16:00

מצאתם טעות לשון?