mako
פרסומת

המתכונים של התכנית הרביעית

בתכנית הרביעית של "עושים שכונה" עדן הראל ועודד מנשה מגיעים לעשות שכונה בבת ים ולמצוא את "בשלן העיר". והפעם: אוטיליה קוריאן ועוף וקארי מול רויטל קלימי וקציצות כיפתא

עושים שכונה
פורסם:
הקישור הועתק

אין תמונה
קציצות כיפתא בנוסח כורדי

המתכון של רויטל קלימי: קציצות כיפתא בנוסח כורדי. תבשיל קציצות עוף ובשר המתבשל בישול איטי עם חומוס וביצים - שילוב היסטרי בין מרק קובה לחמין.
המתכון המלא: קציצות כיפתא

אין תמונה
עוף בקארי בנוסח הודי

המתכון של אוטיליה קוריאן: עוף בקארי בנוסח הודי. נתחי עוף מוקפצים עם ירקות, צימוקים ופלפל שאטה ברוטב קארי ועיטור בוטנים.

אין תמונה
ספגטי בולונז

המתכון של עדן הראל: ספגטי בולונז. ספגטי ברוטב עגבניות ובשר בתיבול מנצח שתמיד מצליח - מנה שכל הילדים אוהבים.

המתכון המלא: ספגטי בולונז

אין תמונה
אגרול תפוחים ברוטב סיידר

המתכון של פרנק אזולאי: אגרול תפוחים ברוטב סיידר. מלית תפוחים וקינמון עטופה בעלי סיגר קראנצ'יים ורוטב סיידר משכר.

המתכון המלא: אגרול תפוחים

עושים שכונה. רביעי וחמישי ב - 16:00