mako
פרסומת

3 ארוחות צהריים קלות ומהירות לכל המשפחה

סיר אחד של עוף, תפוחי אדמה וקישואים, פסטה עם סלמון או תבשיל נקניקיות ופתיתים? שלוש מנות משלושה סוגים, שלושתן ביתיות ומנחמות ושלושתן פשוטות להכנה, בתקווה לשבוע טוב יותר

מערכת mako אוכל
mako
פורסם:
סיר עוף עם קישואים ותפוחי אדמה
סיר עוף עם קישואים ותפוחי אדמה|צילום: ענת אלישע, mako אוכל
הקישור הועתק

סיר עוף, תפוחי אדמה וקישואים

מהסירים האלה שחוץ מהם לא צריך כלום, וההכנה קלי קלות: מטגנים בצל, שום וכמה עגבניות, מוסיפים את העוף לצריבה יפה, מוסיפים תפוחי אדמה וקישואים, מתבלים ומכסים במים. מעכשיו המשימה היא לחכות עד שיהיה מוכן, ועם הריחות שיהיו לכם בבית זאת לא משימה פשוטה בכלל.

פסטה סלמון
פסטה סלמון|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל

פסטה סלמון

למעשה מדובר במנה של סלמון צרוב עם תרד ועגבניות מיובשות, שמצטרף לפסטה (אפשר שאריות מאתמול, אנחנו לא שופטים) לקבלת שילוב פחמימה-חלבון-ירק מהיותר מוצלחים. אל תפחדו להוסיף מהשמן של העגבניות המיובשות, יש בו ים של טעם.

פתיתים ונקניקיות בסיר אחד
פתיתים ונקניקיות בסיר אחד|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen

פתיתים ונקניקיות בסיר אחד

זאת לא תהיה ארוחת הצהריים המזינה ביותר שתיתנו לילדים שלכם, אבל אחת לכמה זמן גם הנשמה צריכה קצת התייחסות, ומה נותן יחס חם לנשמה יותר מנקניקיות ופתיתים. עם בצל מטוגן, רסק עגבניות, פפריקה וכורכום - מובטח לכם שכל הצלחות יתרוקנו וכל הבטנים יתמלאו. רק עשו טובה, תקצצו איזה סלט קטן ליד.

שבוע טוב.

מצאתם טעות לשון?